А що приказваш наизуст ся?Какво му е неманевреното на Пасата?Мога да ти кажа че доста повече се сгъва от едно Комбо
Някой има ли наблдения върху Dacia Logan MCV
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
[quote="amikus"]Тази кола е по неманеврена и от пасат комби Б3 ...quote]
А що приказваш наизуст ся?Какво му е неманевреното на Пасата?Мога да ти кажа че доста повече се сгъва от едно Комбо
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:lol:
Особено ако е без хидравлика пасатаора комби е направо кеф да го караш
.Комбо не съм карал,но съм карал много рено канго
което е високо завива добре много добра работна кола.
което е високо завива добре много добра работна кола.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Само да вметна че се беше споменало за ситроен берлинго някъде.
Във фирмата имаме 3 такива 90кс дизелHDI 2.0 и мога да кажа че са супер за багаж,мотора е много еластичен,колата изцяло се използва за мъкнене на железа отзаде стигало се е и над 1тон от Пловдив до Русе.Изпреварването е много лесно особено над 100км.Доста е маневрена и на високи скорости не се усеща нестабилност поне аз съм я карал със 190.Не усеща товара има голям въртящ момент над 200Nm
Във фирмата имаме 3 такива 90кс дизелHDI 2.0 и мога да кажа че са супер за багаж,мотора е много еластичен,колата изцяло се използва за мъкнене на железа отзаде стигало се е и над 1тон от Пловдив до Русе.Изпреварването е много лесно особено над 100км.Доста е маневрена и на високи скорости не се усеща нестабилност поне аз съм я карал със 190.Не усеща товара има голям въртящ момент над 200Nm
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
Danny boy написа:Само да вметна че се беше споменало за ситроен берлинго някъде.
2.0HDI Берлинго?
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Да споделя малко впечатления от вчера:
- отвратителна теснотия - мястото за краката отпред е крайно недостатъчно дори и за средно висок човек
- 1,5 ДЦИ просто не е двигател за комби - омръзна ми да чакам за 2 км видимост, за да изпреваря
Още веднъж - според мен тази кола не си струва парата - дай още малко и вземи Берлинго, Партнер или най-добре Кади.
- отвратителна теснотия - мястото за краката отпред е крайно недостатъчно дори и за средно висок човек
- 1,5 ДЦИ просто не е двигател за комби - омръзна ми да чакам за 2 км видимост, за да изпреваря
Още веднъж - според мен тази кола не си струва парата - дай още малко и вземи Берлинго, Партнер или най-добре Кади.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
А за Рено Канго какво мислиш?Страшно е за такава работа много здрава кола карам таква 1.9дизел HDI 65к.с. за града е супер,много маневрено ,високо,конете за града са екстра няма да ходиш на Бощурище с него я.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
LuIS написа:Danny boy написа:Само да вметна че се беше споменало за ситроен берлинго някъде.
2.0HDI Берлинго?
Тва Берлинго трябва да си го карал с тая скорост при бая наклон и попътен вятър.С такова ходих до морето на 40к километри/разработено/ повече от 160-170 неще да отлепи.Иначе и в спомената ми в горния пост Дачия пича е правил 180 и малко ама след зверски засилки и извращения по наклоните на магистрала Тракия.
P.S.Берлингото вътре и вън си е добре-абе кола - ама на 30-40к километри вече си тропаше като Г3
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Еми толкова на магистрала Тракия ги вдигна ама може и по нанадолнище да е било леко ама ги вдигна иначе на прав път 170 със сигурност ги държи.Е.. колата беше на има няма и една година все пак.Иначе дупките не ги усеща като голфа и пасата,тва от лично наблюдение,нашите направиха по 4-5години вече ама не са се разтропали.Все е по-добре от дачията де.
- krushata79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Някой има ли наблдения върху Dacia Logan MCV
знам само едно,дачията няма парно немойе да върви няма никакви спирачки и не на последно място е румънска.
6те си закупя кола на старо за тези пари която ще изозтава само няколко години и ще има поне няколко години повече живот:)
6те си закупя кола на старо за тези пари която ще изозтава само няколко години и ще има поне няколко години повече живот:)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”