Miki написа:За всички които твърдят, че дизеловия бил идиотоустойчив - какво става, ако го прегрееш? - Мазало.
Каквото ще стане и с бензиновия ако го прегрееш
Всичко зависи как се стопанисва една кола.А за съвет то е много относително.Има уникални дизели и такива бензинки.Но ако си търсиш Голф да 1500лв. трудно ще случиш на читав.Читавите са малко по скъпи.hilqdarka написа:Miki написа:За всички които твърдят, че дизеловия бил идиотоустойчив - какво става, ако го прегрееш? - Мазало.
Stoi написа:
http://abw.by/?act=archive&do=showcat&n ... golfii.htm
има една табличка долу! Там си пише, кое колко върви![]()
1.5 секунди преднина за EZ 0-100 км не е малко
hilqdarka написа:Miki написа:За всички които твърдят, че дизеловия бил идиотоустойчив - какво става, ако го прегрееш? - Мазало.
Scirocco GT II написа:....помпи,дюзи,филтри, подгряващи свещи,турбото и т.н. ..
Matematiks написа:приятно ходене по газаджий....![]()
![]()
![]()
абе Гошо тука нещо не върви да го е....
са че го праиме..
врът врът....оп готово....![]()
на другия ден:
абе гоше тука нещо арчи 20 да го е....
ааа са че го праиме..
врът врът...оп готово...
после се почва с пукането..
и така
незнам аз от печката сум доста доволен....
7-8 ми харчи в задръстванията
ACCELERATOR написа:petkovski_dido_kimi написа:колега аз мисля че подобрият варянт е 1.6 газ бензин
Колко км си му врътнал на твоя голф, и какво си сменил досега?
Защото аз за 80 000 км освен масло, ремъци и повдигачи (само 1 тракаше леко, но ме дразнеше) - друго не съм пипал? За вървенето няма и да споменавам, защото ЕZ ги правя смешни дори и с кабриото, което тежи с 200кг повече![]()
Айде стига глупости
сега маторя е на друго купе ма не съм го регистрирал още...

Scirocco GT II написа:....помпи,дюзи,филтри, подгряващи свещи,турбото и т.н. ..
hilqdarka написа:.... газова, карбуратор, свещи.....
hilqdarka написа:Ако сравняваме коли с еднакво износени двигатели дизела отива много напреде
hilqdarka написа:Сега някой ще каже ама за 1500 лв. неможе да се намери читав Г2 дизел, ами неможе затова вкарваш 3-4к и караш читав дизел.
ACCELERATOR написа:Абе то ако е кочина с издухал двигател - каквото и да вземеш, все ще береш ядове, и ще вкарваш пари.
ACCELERATOR написа:газовата ако не е газов инжекцион, винаги прави проблеми и трови живота. Излишни нерви.
ACCELERATOR написа:Дизела просто сипваш и караш.
ACCELERATOR написа:Никакъв проблем - 2-3 винтчета само се въртят
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта