Ел. стъкло на Б4.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ел. стъкло на Б4.
Здравейте колеги,приятно ми е,че станах част от вашият клуб.Пасата го купих тази година с голям мерак за точно такава кола.Колата е 1.6i,101кс.1996г.Скоро ми се повреди машинката на ел.стъклото на шофъорската врата и моля ако някой има такава да ми помогне.Благодаря.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега първо искам да те поздравя за избора, който си направил за мен е правилен. Както се казва много безаварийни километри и малко проблеми.
Иначе по този въпрос можеш да намери в търсачката всичко, което те интересува. И все пак като си отворил темата обясни какъв точно е проблемът. Какво прави какво не иска абе кажи си мъкат пък ние ще помагаме с какво можем. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз имах същият проблем. При мен той се решикато си купих нов механизъм за съжаление се продава заедно с моторчето ената варира от 100 лв до колкото успее да ти вземе търговеца. Самият механизъм може да е с износен зъбен гребен което не е толкова сложно да бъде направено. Провери дали не е повредено нещо друго по механизма. Самото наваряване на зъбният гребен не е скъпа нито сложна интервенция така, че се надявай да е това. Ако вече се е смачкала пластмасовата шайба ще трябва да си вземеш нов втора употреба защото когато аз търсих неуспях да си намеря. Успех. 

има и друго решение. в софия има специализиран сервиз за тези механизми ремонтират ги с гаранция 1 год. и понеже ти си от провинцията те имат опция за работа с куриер.
www.без_спам_моля без_спам_моля надявам се да съм помогнал!

-
- Автомобил:
- Двигател:
ел.стъкло на Б4
Кажи нещо за цени.
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-добре свали механизма и виж дали не можеш сам да си го оправиш
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... highlight=
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... highlight=
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Ел. стъкло на Б4.
mladok написа:Здравейте колеги,приятно ми е,че станах част от вашият клуб.Пасата го купих тази година с голям мерак за точно такава кола.Колата е 1.6i,101кс.1996г.Скоро ми се повреди машинката на ел.стъклото на шофъорската врата и моля ако някой има такава да ми помогне.Благодаря.
Колега ако ти е здрава платката аз имам здраво моторче

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
KOCMOC написа:аз имам 2 машинки и целия механизъм от предните врати,обаче не знам в какво състояние са.Как да разбера ? или как да ги тествам и може да измислим нещо по въпроса
Ми отдели моторчето от платката и му подай + и - от акумулатора и ше видиш дали върти ако върти има друго решение,па това после

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mladok написа:Mисля,че не могат да станат за Б3,защото гребените са различни.Ако имаш механизъм за Б4,аз ще ти взема такъв за Б3 и ще се разберем.
Механизъма и начина на захващане е напълно еднакъв с единствената разлика в ел. модул който е прикрепен на тези за В4,
на тези на В3 са им под задната седалка. За това не стават - заради куплунга на захранването и управлението на моторчето