Също така ми препорачаха 2 марки Монро или Билщайн...горе долу кви пари са те за Г3 1.8 АБС...
Orlio написа:то на мен ми е ясно,че най-добре да се сменят всичките ама нема манги....а предния вече хварли маслото по нащи супер пътища
kingpin_83 написа:Orlio написа:то на мен ми е ясно,че най-добре да се сменят всичките ама нема манги....а предния вече хварли маслото по нащи супер пътища
Рециклирай амортисьорите.Иначе ако ги смениш само предните може да се вирне предницата на горе
и ще заприличаш на москвич.
kingpin_83 написа:На мен ми взеха 150 лв за двата предни със сваляне и качване от колата.Станаха по добре отколкото като бяха нови,освен това можеш да кажеш на майстора горе долу колко твърди да ти ги направи, по твой вкус.
Рециклираха ми едни конита защото имах като твоя проблем и вече трета година не са мръднали.
Но все пак разпитай при кой майстор да ходиш този моя се занимава поне от 20 години със това но се намира в Пловдив ,не знам в твоя град как е положението.
Според мен това е най удачния вариант.Успех.
n-i-k-o написа:kingpin_83 написа:На мен ми взеха 150 лв за двата предни със сваляне и качване от колата.Станаха по добре отколкото като бяха нови,освен това можеш да кажеш на майстора горе долу колко твърди да ти ги направи, по твой вкус.
Рециклираха ми едни конита защото имах като твоя проблем и вече трета година не са мръднали.
Но все пак разпитай при кой майстор да ходиш този моя се занимава поне от 20 години със това но се намира в Пловдив ,не знам в твоя град как е положението.
каде е тоя майстор в пловдив
kingpin_83 написа:n-i-k-o написа:kingpin_83 написа:На мен ми взеха 150 лв за двата предни със сваляне и качване от колата.Станаха по добре отколкото като бяха нови,освен това можеш да кажеш на майстора горе долу колко твърди да ти ги направи, по твой вкус.
каде е тоя майстор в пловдив
Срещу моста на адата където са сервизите питай те ще ти го покажат че е малко на вътре.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта