Моля да ми помогнете с схема или с съвет как да эакача жилата.В каква посока трябва да са врътките эа да ги эакопчая жилата?Бях ги эакопчал но не мога да завъртя врътката на дясно до край.Интересното е че при мен са 3 а на това са 4.Эа степените эа духане нямам жило.
ПОМАГАИТЕ...
Проблем с жилата эа парното и посоките эа духане...
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с жилата эа парното и посоките эа духане...
А какво е превозното средство ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Deo88 написа:А какво е превозното средство ?
То си пише в3 1992М

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
явно си с климатик, а си сложил панел от кола без климатик, така ли е? Тази без климатик има жило към степените на вентилатора, за да затваря клапата за външен въздух, докато пру теб това става с вакуум клапан. От написаното абсолютно нищо не става ясно, опиши така че да разберем за какво става въпрос, коя врътка неможеш да завъртиш, какво си правил...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pe6kata написа:явно си с климатик, а си сложил панел от кола без климатик, така ли е? Тази без климатик има жило към степените на вентилатора, за да затваря клапата за външен въздух, докато пру теб това става с вакуум клапан. От написаното абсолютно нищо не става ясно, опиши така че да разберем за какво става въпрос, коя врътка неможеш да завъртиш, какво си правил...
Да,с квиматик съм и май наистина съм вэел от другиат панел,эащтото гледам,че на степените эа духане има едно палче което при мен го няма.Но като ги гледам са едно към едно.Само,че моето жило е на ругото палче.Проблема ми е при другите 2 жила...
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако ги погледна , ще ти помогна обезателно
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rumenbm написа:pe6kata написа:явно си с климатик, а си сложил панел от кола без климатик, така ли е? Тази без климатик има жило към степените на вентилатора, за да затваря клапата за външен въздух, докато пру теб това става с вакуум клапан. От написаното абсолютно нищо не става ясно, опиши така че да разберем за какво става въпрос, коя врътка неможеш да завъртиш, какво си правил...
Да,с квиматик съм и май наистина съм вэел от другиат панел,эащтото гледам,че на степените эа духане има едно палче което при мен го няма.Но като ги гледам са едно към едно.Само,че моето жило е на ругото палче.Проблема ми е при другите 2 жила...
Става въпрос эа врътката за посоките на духане.Почти съм сигорен,че не съм объркал жилата,но явно има някъкво значени как да са опънати жилата преди да ги эахвана с щепките...
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
именно, зависи къде ще закопчееш бронята на жилото, оттам ти бяга хода на врътката
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pe6kata написа:именно, зависи къде ще закопчееш бронята на жилото, оттам ти бяга хода на врътката
Эакопчавам ги на старото си място...То се вижда къде си е било,но пак не се получава.Като искам да эавъртя до край в обратната страна на часовниковата срелка стига само до средата и край...Май един вит маркучето му пречи тогава эа да се превърти до край....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rumenbm написа:pe6kata написа:именно, зависи къде ще закопчееш бронята на жилото, оттам ти бяга хода на врътката
Эакопчавам ги на старото си място...То се вижда къде си е било,но пак не се получава.Като искам да эавъртя до край в обратната страна на часовниковата срелка стига само до средата и край...Май един вит маркучето му пречи тогава эа да се превърти до край....
И эа това си мисля,че може би трябва да са опънати жилата в някакво положение преди да се эакопчаят...