Проблем с жилата эа парното и посоките эа духане...

Техническа и сервизна информация за Passat
rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с жилата эа парното и посоките эа духане...

Мнениеот rumenbm » Пет 13 авг 2010 19:41

Моля да ми помогнете с схема или с съвет как да эакача жилата.В каква посока трябва да са врътките эа да ги эакопчая жилата?Бях ги эакопчал но не мога да завъртя врътката на дясно до край.Интересното е че при мен са 3 а на това са 4.Эа степените эа духане нямам жило.
ПОМАГАИТЕ...

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с жилата эа парното и посоките эа духане...

Мнениеот Deo88 » Пет 13 авг 2010 19:43

А какво е превозното средство ?

rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rumenbm » Пет 13 авг 2010 19:54

Deo88 написа:А какво е превозното средство ?

То си пише в3 1992М :) Само да дооточня че сам ги эакачил там кадето са си беляэани...

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пет 13 авг 2010 20:03

явно си с климатик, а си сложил панел от кола без климатик, така ли е? Тази без климатик има жило към степените на вентилатора, за да затваря клапата за външен въздух, докато пру теб това става с вакуум клапан. От написаното абсолютно нищо не става ясно, опиши така че да разберем за какво става въпрос, коя врътка неможеш да завъртиш, какво си правил...

rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rumenbm » Пет 13 авг 2010 21:51

pe6kata написа:явно си с климатик, а си сложил панел от кола без климатик, така ли е? Тази без климатик има жило към степените на вентилатора, за да затваря клапата за външен въздух, докато пру теб това става с вакуум клапан. От написаното абсолютно нищо не става ясно, опиши така че да разберем за какво става въпрос, коя врътка неможеш да завъртиш, какво си правил...

Да,с квиматик съм и май наистина съм вэел от другиат панел,эащтото гледам,че на степените эа духане има едно палче което при мен го няма.Но като ги гледам са едно към едно.Само,че моето жило е на ругото палче.Проблема ми е при другите 2 жила...

nikonikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikonikov » Пет 13 авг 2010 21:55

ако ги погледна , ще ти помогна обезателно

rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rumenbm » Пет 13 авг 2010 22:30

rumenbm написа:
pe6kata написа:явно си с климатик, а си сложил панел от кола без климатик, така ли е? Тази без климатик има жило към степените на вентилатора, за да затваря клапата за външен въздух, докато пру теб това става с вакуум клапан. От написаното абсолютно нищо не става ясно, опиши така че да разберем за какво става въпрос, коя врътка неможеш да завъртиш, какво си правил...

Да,с квиматик съм и май наистина съм вэел от другиат панел,эащтото гледам,че на степените эа духане има едно палче което при мен го няма.Но като ги гледам са едно към едно.Само,че моето жило е на ругото палче.Проблема ми е при другите 2 жила...

Става въпрос эа врътката за посоките на духане.Почти съм сигорен,че не съм объркал жилата,но явно има някъкво значени как да са опънати жилата преди да ги эахвана с щепките...

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пет 13 авг 2010 22:40

именно, зависи къде ще закопчееш бронята на жилото, оттам ти бяга хода на врътката

rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rumenbm » Пет 13 авг 2010 22:48

pe6kata написа:именно, зависи къде ще закопчееш бронята на жилото, оттам ти бяга хода на врътката

Эакопчавам ги на старото си място...То се вижда къде си е било,но пак не се получава.Като искам да эавъртя до край в обратната страна на часовниковата срелка стига само до средата и край...Май един вит маркучето му пречи тогава эа да се превърти до край....

rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rumenbm » Пет 13 авг 2010 22:53

rumenbm написа:
pe6kata написа:именно, зависи къде ще закопчееш бронята на жилото, оттам ти бяга хода на врътката

Эакопчавам ги на старото си място...То се вижда къде си е било,но пак не се получава.Като искам да эавъртя до край в обратната страна на часовниковата срелка стига само до средата и край...Май един вит маркучето му пречи тогава эа да се превърти до край....

И эа това си мисля,че може би трябва да са опънати жилата в някакво положение преди да се эакопчаят...

Върни се в “Passat”