Проблем ел. стъкла !

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Scout
Автомобил:
Двигател:

Проблем ел. стъкла !

Мнениеот Scout » Чет 24 яну 2008 10:28

Здравейте колеги :)
Гледам, че доста се изписа относно ел. стъклата. Моя проблем е такъв.... лявото се отваря до половината, там зацепва,сваляш го една идея на долу и ... хоп качва се до горе ! не е винаги но се случва доста често, дайте някакви идеи моля ви :?

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Чет 24 яну 2008 10:53

За съжаление това си е често срещан проблем при половерите.
Скоро няма да може дори и по този начин да го затваряш, а да помагаш с ръка. Има наистина много теми.

Потребителски аватар
daniel.petrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel.petrov » Чет 24 яну 2008 12:07

знаеш ли какво става вътре?
по добре не го сваляи докато не го отремонтираш,защото ще идеш някъде и няма да можеш да си заключиш колата.едни пластмасови джаджи които водят жилото се чупят и моторчето варти,развива жилото,но в един момент,вместо да продалжи да го развива,то блокирва и като се изключи термозащитата започва пак да се вдига. :(

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Чет 24 яну 2008 19:21

Виждам че има 3 теми за жилата на стъклата та да обесня каде е проблема и поточно на колегата. Всичко е в жилото, просто трябва да свалиш механизма отваряш го развива се на 6 или 7 болчета звезда 20 мисля че беше. Вътре ще видиш как е намотано жилото , и точно там ти е проблема просто нишки от жилото са се накъсали и затова стъклото ти слиза до определено ниво (при мене беше така но се смъкваше само 2 пръста) Необходимо ти е една запалка да нагрееш там кадето се е накъсало жилото след това с 2 броя клещи го овиваш, и след това отново си го навиваш на ролката слагаш малко течна грес или масълце и проблема умира. А и друго място може да ти прави проблем просто там от кадето излиза жилото от моторчето се движи в един пласмасов канал може да е счупен (аз бях така) оправих го като го залепих с поялника. Пробвай

Потребителски аватар
Scout
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Scout » Пет 25 яну 2008 10:33

мерси мн колеги за инфото :)
живот и здраве събота и неделя ще си поиграя и ще ви пиша какво е било . отново мерси на всички :)

РУМЕН1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот РУМЕН1 » Вто 05 фев 2008 15:54

Имах такъв проблем с моят автомобил рещиха ми го в работилница в Княжево телефона им е без_спам_моля

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 05 фев 2008 16:19

РУМЕН1 написа:Имах такъв проблем с моят автомобил рещиха ми го в работилница в Княжево телефона им е без_спам_моля

Е стига де, ДУР УЛА! Все още не са ти изтрили мненията и някой като ползва търсачката ще му излиза това княжево. Имаш вече 28 хвалебствени поста - спокойно направи им голяма реклама ,ама ако продължаваш ще се набиеш на очи прекалено много и няма да оставят и един твой пост

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Вто 05 фев 2008 16:51

Anbuch написа:
РУМЕН1 написа:Имах такъв проблем с моят автомобил рещиха ми го в работилница в Княжево телефона им е без_спам_моля

Е стига де, ДУР УЛА! Все още не са ти изтрили мненията и някой като ползва търсачката ще му излиза това княжево. Имаш вече 28 хвалебствени поста - спокойно направи им голяма реклама ,ама ако продължаваш ще се набиеш на очи прекалено много и няма да оставят и един твой пост

Как да не се набие на очи?! :lol: Сигурно няма тема за автоскъкла, в която да липсва реклама на тази фирма :lol:

П.П.: извинявам се за спам-а :oops:

Потребителски аватар
zikko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zikko » Вто 05 фев 2008 23:41

НАИСТИНА КАТО СЕ ПОРАЗРОВИХ ДОСТА Е ИЗПИСАНО, НО ПРИ МЕНЕ СЕ СЧУПИ ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН. САМО НЕ СИ ПИСАЛ ИМА ЛИ СКЪРЦАНЕ. ЗНАЧИ ПРИ МЕНЕ В НАЧАЛОТО СКЪРЦАШЕ СВАЛЯШЕ СЕ ДО ПОЛОВИНАТА КАТО ПРИ ТЕБ. ПОНЕЖЕ МИ БЕШЕ ВСЕ ЕДНО (ГОЛЯМА ГРЕШКА) ПРОДЪЛЖИХ ДА СИ ГО ЕКСПЛОАТИРАМ ПО МОЯ СИ ТЪП И НАИВЕН НАЧИН. СЛЕД ОКОЛО СЕДМИЦА ЗАПОЧНА СТРАХОТНО СТЪРЖЕНЕ ДОКАТО СЕ УСЕТЯ СТЪКЛОТО МИ БЕШЕ НАДРАНО БЯХА СЕ СЧУПИЛИ ТЕЗИ ПЛАСТМАСОВИТЕ ДЪРЖАЧИ И СТЪКЛОТО ОПИРАШЕ В САМИТЕ ЖЕЛЕЗА КОИТО СЕ ЯВЯВАТ КАТО РЕЛСИ. ВСИЧКО СВЪРШИ СЪС СТРАХОТЕН ТРЯСЪК И ОТДЕЛЕНА СУМА ЗА НОВО СТЪКЛО. ТАКА ЧЕ МОЯТ СЪВЕТ Е ИЗОБЩО ДА НЕ ГО ОТВАРЯШ. ОТИДИ СИ НА МАЙСТОР ДОКАТО И ТВОЙТО НЕ Е ЗАПОЧНАЛО ДА СТЪРЖИ ПО ЖЕЛЕЗНИТЕ НОСАЧИ, ГАРАНЦИЯ ЩЕ ОСТАНЕШ БЕЗ СТЪКЛО. ДАНО ГО ОПРАВИШ...

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Сря 06 фев 2008 9:01

Persefona написа:
Anbuch написа:

Как да не се набие на очи?! :lol: Сигурно няма тема за автоскъкла, в която да липсва реклама на тази фирма :lol:

П.П.: извинявам се за спам-а :oops:

Наистина няма такава тема!! Дори и в другите подфоруми!!
Аман!

Колега, спри се!

Потребителски аватар
martina_mollova
Автомобил:
Двигател:

И аз имам същия проблем

Мнениеот martina_mollova » Пон 14 апр 2008 12:40

Може ли да ми кажете от къде мога да си купя тези щипки които държат стъклото, търсих на много места и на морги и все искат да ми пробутат целия механизъм, който струва 170 лв, а на мен са ми счупени само пластмасовите щипки. Моля Ви някой ако знае от къде да си купя или къде да ида моля да ми каже.

РУМЕН1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот РУМЕН1 » Вто 15 апр 2008 8:17

Мога да ти помогна но другите колеги недават!

Потребителски аватар
Scout
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Scout » Вто 15 апр 2008 9:00

РУМЕН1 написа:Мога да ти помогна но другите колеги недават!

какво трябва да значи другите колеги не дават ! :shock

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Вто 15 апр 2008 18:24

Scout написа:

Никой не забранява просто на колегата са му едни и същи мненията за някакъв сервиз в княжево май беше

Потребителски аватар
Scout
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Scout » Вто 15 апр 2008 22:10

spidergb написа:
Scout написа:

Никой не забранява просто на колегата са му едни и същи мненията за някакъв сервиз в княжево май беше

в този невероятен сервиз в княжево искат за ново жило 80 лв....верно работят добре един приятел бачка там.... ама 80 лв....е*и му майката . приятел ми го смени за 5 лв с жило за колело :roll: и няма проблем вече 2 месеца

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”