Гледам, че доста се изписа относно ел. стъклата. Моя проблем е такъв.... лявото се отваря до половината, там зацепва,сваляш го една идея на долу и ... хоп качва се до горе ! не е винаги но се случва доста често, дайте някакви идеи моля ви

РУМЕН1 написа:Имах такъв проблем с моят автомобил рещиха ми го в работилница в Княжево телефона им е без_спам_моля
Anbuch написа:РУМЕН1 написа:Имах такъв проблем с моят автомобил рещиха ми го в работилница в Княжево телефона им е без_спам_моля
Е стига де, ДУР УЛА! Все още не са ти изтрили мненията и някой като ползва търсачката ще му излиза това княжево. Имаш вече 28 хвалебствени поста - спокойно направи им голяма реклама ,ама ако продължаваш ще се набиеш на очи прекалено много и няма да оставят и един твой пост
Persefona написа:Anbuch написа:РУМЕН1 написа:Имах такъв проблем с моят автомобил рещиха ми го в работилница в Княжево телефона им е без_спам_моля
Е стига де, ДУР УЛА! Все още не са ти изтрили мненията и някой като ползва търсачката ще му излиза това княжево. Имаш вече 28 хвалебствени поста - спокойно направи им голяма реклама ,ама ако продължаваш ще се набиеш на очи прекалено много и няма да оставят и един твой пост
Как да не се набие на очи?!Сигурно няма тема за автоскъкла, в която да липсва реклама на тази фирма
![]()
П.П.: извинявам се за спам-а
spidergb написа:Scout написа:РУМЕН1 написа:Мога да ти помогна но другите колеги недават!
какво трябва да значи другите колеги не дават !
Никой не забранява просто на колегата са му едни и същи мненията за някакъв сервиз в княжево май беше
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта