mod edit: vasstop
mitov_m написа:когато колата загрее до 70градуса започва да прекъсва.Смених следните неща и вече не знам какво повече да сменям.Първо смених ел.блока моят е сименс-симос с бош-диджифант колата се по оправи ама няма голяма мощност и постояно ми черни аспуха.Второ бензинова помпа,лабда сонда,всички възможни датчици,потенциометъра на дросел клапата и пак нищо.Трето смених дебитомера,релето за напрежението към ел,блока и пак нищо.Почистих и катализатора и от тогава сондата седи в средни стойности не клати.Ходих по какви ли не сервизи та дори и фолксваген и там дигат рамене на диагностиката нищо не показва .Харесвам си гофчето много карам го 3г. но след тия проблеми не знам та ако някои от вас има идеи ще бъда много благодарен да ги сподели
mitov_m написа:прозрачен маркуч излиза от под калника и влиза в него от долу а от горният му част влиза във всмукателният колектор на инжекционна.Сега ми направи впечатление ,че този ваккум или клапан не знам точно какво е издава постоянен шум нещо като леко плякане а старият изобщо не се чуваше
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта