The Officer написа:И аз имам подобен проблем.При каране на бензин няма проблеми-върви си колата яко.После при обръщане на газ ми гасне като освободя от скорост.Затова по-рядко карам на бензин.![]()
![]()
Относно смяната на карба чувал съм , че може да се замени с Кайхен , но не мога да ти кажа нищо повече.Съжалявам.
vit_autosofia написа:Незнам колко ги разбира тоз мастор при който си ходил,защото до сега не ми е известно някой да закачи карбураторен голф на компютър да му гледа датчици.Мой съвет сменявай мастора и карбуратора.Този карбур
атор ще ти донесе финансов срив ако решиш да го правиш.
MiroslavStanchev написа:vit_autosofia написа:Незнам колко ги разбира тоз мастор при който си ходил,защото до сега не ми е известно някой да закачи карбураторен голф на компютър да му гледа датчици.Мой съвет сменявай мастора и карбуратора.Този карбур
атор ще ти донесе финансов срив ако решиш да го правиш.
Точно това съм решил да правя,смяна. Колко лева ще ме хване всичко какво трябва да се сменя, и добавя, и всичко колко лева ще ми излезе.
rojo написа:MiroslavStanchev написа:Проблема е решен,оказа се,че е от автоматичния смукач.
А какъв точно беше проблема с автоматичния смукач? И ремотира ли го или го смени? За колко пари? При мен на бензин нямам проблеми, но на газ е доста капризна и често ходя на газ настройка.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 124 госта