kamus11 написа:аз си взех полир машена за 36лв от практикер
suggar написа:Колеги моето Поло е боядисвано при "майстор" и ся е много кофти на места боята е на вълнички, та въпроса ми е с такава процедура ше мога ли да пооправя боята или .... ако е с няква по едра паста....на мен един приятел които се занимава с коли ми каза да пробвам с водна шкурка 1000 и да внимавам....дайте вие някои съвет.
racing_team_vidin написа:suggar написа:Колеги моето Поло е боядисвано при "майстор" и ся е много кофти на места боята е на вълнички, та въпроса ми е с такава процедура ше мога ли да пооправя боята или .... ако е с няква по едра паста....на мен един приятел които се занимава с коли ми каза да пробвам с водна шкурка 1000 и да внимавам....дайте вие някои съвет.
1000 няма ли да е едра, но иначе си на прав път.Първо се минава с водна шкурка и после с няколко пасти, но това е много рисковано- може да свалиш на места боята, ако е по тъник слой боя.
skotis написа:Добре на ръка какъв е проблема да си я пастира човек? Освен че е много търкане, което не е проблем като си обича колата човек.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта