Kaк да си пастираме колата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
аз искам да вмъкна 4е закарах голф4ето на маистор и ми взеха 80 лв, а ина4е мисля 4е може да се намери и за по малко пари професионално пастиране(м/у другото не скрива мн драскотините). Аз бях навит за такава ма6инка която колегите бяха споменали по горе в темата (от практикер) ама не е съ6тия резултат(казха ми 4е при пр. патсиране се смъквало горния слой на боята после има6е о6те не6та абеее не е просто) 4ервена ми е 3ката и стана уууааауу прекрасна като металик боя
а на ръка не съветвам никои да го прави 6тото 6те ви храни после някои друг
и няма да ви хареса резултата по добре практикер за 40 лв. дано да съм бил полезен
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
чак от ключ или пирон може да ви помогне само бояджия, но по леки драскотини които не са стигнали чак до основата се оправят(от опит го знам) само че трябва човека да си знае работата!!! говоря за професионална намеса вече, веднъж пастирана след това много по лесно се отстраняват и драскотините, незнам как точно става, ама става. 
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
kamus11 написа:аз си взех полир машена за 36лв от практикер
Тази машина се използва за накрая слет като се пастира нищо няма да направиш колега.В младост зад шела имам един приятел работи там за 80 лв закарваш я сутринта и си я взимаш следобят.По тънко от това незнам.Или давам на моя приятел 50 кинта и в почивката ми я пастира
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
Колеги моето Поло е боядисвано при "майстор" и ся е много кофти на места боята е на вълнички, та въпроса ми е с такава процедура ше мога ли да пооправя боята или .... ако е с няква по едра паста....на мен един приятел които се занимава с коли ми каза да пробвам с водна шкурка 1000 и да внимавам....дайте вие някои съвет.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
suggar написа:Колеги моето Поло е боядисвано при "майстор" и ся е много кофти на места боята е на вълнички, та въпроса ми е с такава процедура ше мога ли да пооправя боята или .... ако е с няква по едра паста....на мен един приятел които се занимава с коли ми каза да пробвам с водна шкурка 1000 и да внимавам....дайте вие някои съвет.
1000 няма ли да е едра, но иначе си на прав път.Първо се минава с водна шкурка и после с няколко пасти, но това е много рисковано- може да свалиш на места боята, ако е по тъник слой боя.
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
racing_team_vidin написа:suggar написа:Колеги моето Поло е боядисвано при "майстор" и ся е много кофти на места боята е на вълнички, та въпроса ми е с такава процедура ше мога ли да пооправя боята или .... ако е с няква по едра паста....на мен един приятел които се занимава с коли ми каза да пробвам с водна шкурка 1000 и да внимавам....дайте вие някои съвет.
1000 няма ли да е едра, но иначе си на прав път.Първо се минава с водна шкурка и после с няколко пасти, но това е много рисковано- може да свалиш на места боята, ако е по тъник слой боя.
мисля че само с пастиране ще останеш мн доволен,но дори и да свалиш малко от боята пастата ще скрие предполагам
skotis написа:Добре на ръка какъв е проблема да си я пастира човек? Освен че е много търкане, което не е проблем като си обича колата човек.
колега става замазано, тъпо и грозно а съ6то така пастата се отмива за 1 2 месеца най-мн. неравномерно и неодобно и не си доволен от резултата аз съ6то си оби4ам домата ама уви така стана, по добре професионално пс. е моето мнение ( не 4е съм такъв специалист ако гре6а се извинявам предварително)