Проблем:Не ми свети таблото за вентилацията
Проблем:Не ми свети таблото за вентилацията
Не ми свети таблото за вентилацията,тоест там къде топло и студено
))),мерих с мултицет,ток достига.Обаче не мога да си сваля таблото?!!?

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Marto написа:Колега тая крушка на половерчето се сменя най лесно като свалиш кастофона и бръкнеш от горе тя се вижда. А на пасата е както ти е написъл колегата.
Моля?
Момче, ти за една крушка, двигателя ще свалиш

Колегата дет не му свети. Фащаш врътката, средната и дърпаш към тебе, докато не изкочи.
Това е! Зад връката точно е крушката, струва 10-20ст. има я във всеки магази за авточасти.
пласмасата която е на врътките се сваля със нокти или отверка отдолу в двата края се надига след това отверката се пъха в горния десен ъгал и се напъва там внимателно да не счупиш капсите на пласмасата горе има едни капси внимателно след това вадиш средното копче или със издурпване или със отверчица лампата е в самото копче врътка издърпваш я и сменяш ако околните уреди не светнат а само централната значи са ти цчупени стуклените кристални светлопроводи замяна почти няма по скоро варжи една лампа вутре да свети точно централно и да осветява сичко така напраих аз поне номера с побългаряването
Добре де, и аз да се включа с този проблем... Свалих копчето на средната врътка. Отдолу обаче има едно бяло, на което се слага самото копче и фактически то се върти, гресирано е. То може ли да се сваля, защото пробвах и не стана. Иначе виждам крушката но тя е много навътре и не мога да я стигна с пръсти. Пробвах с пинсета, ама нейсе... Не иска да излезе и това е. С кламери също ръгах и т.н и т.н... Упорито говедо
Някакви предложения ? (опитах да махна и целия панел както е показано в някой теми във форума, обаче не става)

При мен е по-навътре крушката.. Махам копчето, после онова зеленичкото което застава вътре в самото копче . И след това се вижда крушката, обаче е много навътре... http://img378.imageshack.us/img378/7457/p7135781ti0.jpg И от тук вече съм пас... Бъркам с пинсета и стискам крушката с надежда да я извадя, ама не става. Скапана лампичка, съдра ми нервите.
(Снимката не е на моето табло, намерих я тук, но и при мен е същото, duh...)

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не ви знам схемите:) аз на вас мойто поло явно е друго
аз съм сменил всички крушки по това табло и то няколко пъти.
При мен илиза като дръпнеш срената врътка и се вижда крушката и се сменя супер лесно.
Смених си лампите в таблото и го направих с диоди като на амбуч, самоче малко по-добре стана
без стърчащи кабялци дикетна спойка на диодите върху сътовтната писта (голям зор беше, ама и хубу че ползвах жокер приятел) с неква киселина стана.
Сложих и диод на клуча за фаровете:)
Общо взето при мен проблема не беше в крушките е в техните гнезда ...
Здрави крушки неправеха добър контакт и се принудих да сложа диоди, ама стана много добре, аз сложих бели диоди, защото ме дразни синйо и червено, контраста
Но ако ви кефи зелено, много лесно се прави, просто не сваляте, не сменяте зелената лента след крушките.
Аз я смених със бял хартиен лист. . . Без него не става, добе диодите светят насочено и се получваше, че долнатачаст от таблот свети горната не
За средната врътка или конзолата за парно, след смяна на крушката ако пак не светят крайните врътки, замисли се за диоди тука във форума има няколко предложения реализация
. Аз още ме съм го направил, но и не ме дразни чак толва, че не свети. Аз ги знам наизуст вече, важото, че СД-то свети
....

аз съм сменил всички крушки по това табло и то няколко пъти.
При мен илиза като дръпнеш срената врътка и се вижда крушката и се сменя супер лесно.
Смених си лампите в таблото и го направих с диоди като на амбуч, самоче малко по-добре стана

Сложих и диод на клуча за фаровете:)
Общо взето при мен проблема не беше в крушките е в техните гнезда ...
Здрави крушки неправеха добър контакт и се принудих да сложа диоди, ама стана много добре, аз сложих бели диоди, защото ме дразни синйо и червено, контраста

Но ако ви кефи зелено, много лесно се прави, просто не сваляте, не сменяте зелената лента след крушките.
Аз я смених със бял хартиен лист. . . Без него не става, добе диодите светят насочено и се получваше, че долнатачаст от таблот свети горната не

За средната врътка или конзолата за парно, след смяна на крушката ако пак не светят крайните врътки, замисли се за диоди тука във форума има няколко предложения реализация

лампичката излиза с онова 4ернотоили прозрачно пласмасарииче ----()---- заедно с нея издърпай го и него на него се даржи лампата но май не е кат моята друг чишит е, и принцип. Маи моята си излиза лесно на една зелена пласмаса беше пак под капачката на врутката на една зелена пласмаска твоита прозрачна ли е
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”