Проблем с предницата
- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
Абсолютно сьщата история,сменях карета по тоя случай и пак си пука адски гадно.Като навия волана и слезна от бордюр например или паркирам.Много е дразнещо.А като сложих и летите джанти се усили 10 пьти.Майстора гледа прави ,вьртя каретата,сменя ги,100 пьти ходих и сьщата работа.Някой справял ли се е с този проблем?
- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
луфт
да не да имаш луфт в рейката
- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
Така момчета аз оправих моят проблем-гадните копеленца като са ми слагали тампоните на макферсона не са затегнали гайките от долната част на тампона,а горните ги стегнали и те при навиване на волана пукат
Като отвиха горната гайка и махнаха чашката майсторите щяха да се гръмнат колко беше развита долната гайка--така съм карал 30к км и съм таковал мамата на лагерите в тампона,но няма кинти за сега да ги сменям-като ми ги натегнаха и о Рай няма пукане,няма тропане и с новите амортисьори заспа работата-затова колеги и да ви е нова предницата обедете се,че майсторите са си свършили качествено работата,че ма.....та им

- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
- VANKO_AAZ
- Автомобил: Vw sharan 1996
- Двигател: 1z
а
и при мен има такъв проблем при спиране и потегляне се чува яко пукане вчера сменях тампон на макферсона и проблема си остана сега си мисля че е от някои тампон на носача щото пукането е отпред ниско отдясно ако някои може да помага много ще съм благодарен 

- VANKO_AAZ
- Автомобил: Vw sharan 1996
- Двигател: 1z
а
аз имам добра новина при мен проблема с предницата се оправи след като я качих на канал драпнах ръчната малко гас полу саединител напред назад докато има човек отдоло и се видя че тампона на носача ми е заминал и дайже му липсваше фтулката след смяна направена от мен чукането изчезна
дано и при вас да се оправи 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”