Golfa се пълни с вода! Разрешено!
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Golfa се пълни с вода! Разрешено!
От дъжда преди два дни отнякъде е прокапало вода и лявата част на купето е подгизнала
В краката на шофьора и пътника отзад има локвички... Откъде може да е прокапало, огледах отпред ама не можах да видя причината
дали има някакво слабо уплътнение там и случвало ли му се е на някой такова нещо?
Последна промяна от megatone на Чет 24 апр 2008 11:56, променено общо 1 път.
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Ами колега да ти кажа вчера реших да покарам малко джетата на бащами, понеже той в момента не я кара, и качвам се аз в колата и гледам мястото на пасажера цялото във вода.Няма шибидах, прозорците затворени и няма просто от къде да влезе(е явно има де), та яко има някакво решение на проблема и на мен ще ми е от полза 
- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
кк
ако е удряна и нее направено кат хората
- charli-ko
- Автомобил:
- Двигател:
katcko написа:точно преди 5 минути забелязах че и моят е погизнал!но само на задние места,между другото има шибидах!колеги някой да има неква идеа,явно не съм само аз!!!!
За колите с шибидах бих ви препоръчал да си погледнете отводнителните канали на самия шибидах. Намират се във ъглите на шибидаха като е отворен- поне на мен ми беше така бяха се запушили и не излизаше водата а капеше вътре в купето. Решението при мене беше с една тел-мека но все пак не прекалено прочистих предните канали и всичко се оправи- задните не съм сигурен къде се намират точно и мисля, че трябва да се сваля шибидаха. Предните канали излизат в колните на предните врати- има едни гумени отвори и тях също ги чистих с телта.
Каналите може да се провери дали са запушени, като се овори шибидаха и се сипва вода с много леко -водата трябва да се изтича сравнително бързо и да излиза от изходите при колонкота, за които писах.
Чел съм някъде из форума, че може да се пълни от пода- имало гумени тапи на пода и мисля, че и те трябва да се проверат.
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
gadniqt написа:Виж си отводнителните канали над предните гуми.Те се падат в двата края на предното стъкло,на мен така ми се бяха запушили с боклуци и голфчето беше станало на аквариум
Ще видя май там при филтъра на купето се пада май нали ?!
sa6o_bandita написа:ако е удряна и нее направено кат хората
Не е удряна
iceto написа:за пълненето в багажника може да си видиш уплътнението на стопа
Стоповете сами чисто нови на 1 година
-
gadniqt
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
feniksgod написа:gadniqt написа:Виж си отводнителните канали над предните гуми.Те се падат в двата края на предното стъкло,на мен така ми се бяха запушили с боклуци и голфчето беше станало на аквариум
Ще видя май там при филтъра на купето се пада май нали ?!
Ами незнам къде е филтъра,но се пада от 2-те страни на предното стъкло,малко гадно се бърка да се почисти(то се вижда каналчето).Пробвай да сипеш вода отгоре и виж дали се оттича някаде покрай гумата трябва да изтича.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”