при всички положения ще си вътре с наказателната такса за прекъсване на договора, доколкото разбрах тя ще се определя индивидуално от всеки операторilkomotor написа:.....дано стане и на практика , както е описано !!! а не да се ,,побългари,, с некви скрити клопки - и пак да сме вътре ние платците
Смяна на оператор - ВЪЗМОЖНО ОТ ДНЕС
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Операторите никога няма да се минат и да се прецакат взаймно. Прее*ан остава винаги клиента
както всичко в BG.И горивото ни е на необяснимо високи цени,след като особено за дизела сме страната в Европа с най нисък акциз за тон гориво.И за тока и какво ли още не.
В България се поощрява монополизма,каквото и да се говори за добра конкуренция във всички сфери.Ала бала.
Всички сядат и се разбират под масата,а накрая колега си прав страда само крайния потребител.
Да е.а и загубената ни държавица.
-
dimovcheto
- Автомобил:
- Двигател:
Ура!!!!
Питах в М-тел - може да се смени оператора - таксата е 5лв!!!!!!
Могат да откажатсмянаа ако имаш неплатени сметки или лизингови вноски - трябва да ги платиш към тях, след което в рамките на 30 дни трябва сам да отидеш и да подадеш заявление при новия оператор!
Още в понеделник си сменям оператора!!! Омръзна ми да им плащам високие сметки.
Питах в М-тел - може да се смени оператора - таксата е 5лв!!!!!!
Могат да откажатсмянаа ако имаш неплатени сметки или лизингови вноски - трябва да ги платиш към тях, след което в рамките на 30 дни трябва сам да отидеш и да подадеш заявление при новия оператор!
Още в понеделник си сменям оператора!!! Омръзна ми да им плащам високие сметки.
- danson
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз ше мина от ГЛОБУЛ към Мтел.... плащам 60-70лв щото говоря главно с мтел, от тая гледна точка Мтел комфорт 500 (1000 мин към 12 номера от мтел) за 15.90 такса са ми повече от добре, и отделно с Вивателския ще си цъкам към ВИВА и глобул-а рядко и ще съм на далавера, отдавна се каня да мина към Мтел, ма не исках да си сменям номера, не че е готин, просто ми го знаят мн хора и така
. Та според мен и 3те оператора са на едно ниво, трябва просто да сте на тоя с който говорите.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Според публикации в пресата преди време когато се дискутираше преносимоста възползвалите се от услугата в страните в който вече действа е бил пренебрежително малък! Според мен и тук няма да има преливане на милиони клиенти от един оператор към друг и като цяло колкото си идат толкова ще дойдат ! Как например човек с 1г. договор /това са истински сериозните клиенти+корпоративните/ ще извади да речем 200-300лв да си плати вноските че да мине към конкуренцията. Всяко чудо за 3 дни !
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Че няма да има голям отлив на клиенти е повече от ясно. Покрай тази преносимост се дигна голям шум от някои оператори, ако не беше така и си беше влезнала в сила по-нормалния канален ред не знам дали изобщо някой щеше толкова да се интересува. Мтел е готов с преносимостта, а иначе все още не ви препоръчвам да минавате в от една мрежа в друга близките няколко месеца
.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
И защо не ни се препоръчва,бой ли ще има.
А аз лично съм на договор към хеМтел от 7 години /това достатъчно сериозен клиент ли ме прави???/ а от една година имам още един номер към тях и месечния ми абонамент е около 9 лева,с удоволствие ще си платя оставащите до договора за да се ''спася'' от почти ежемесечния им тарикатлък.Единия номер със сигурност ще премине към друг оператор.
Просто Мтел си изградиха самочуствие на монополисти и не са го променили,ако ще и 5 оператора да има в BG.Никакво отношение към ''сериозни,големи групи'' клиенти.
А аз лично съм на договор към хеМтел от 7 години /това достатъчно сериозен клиент ли ме прави???/ а от една година имам още един номер към тях и месечния ми абонамент е около 9 лева,с удоволствие ще си платя оставащите до договора за да се ''спася'' от почти ежемесечния им тарикатлък.Единия номер със сигурност ще премине към друг оператор.
Просто Мтел си изградиха самочуствие на монополисти и не са го променили,ако ще и 5 оператора да има в BG.Никакво отношение към ''сериозни,големи групи'' клиенти.
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
propparo написа:И защо не ни се препоръчва,бой ли ще има.
Няма да изпадам в спорове, просто виж, какво ти давам и другите оператори преди това. Не всичко е в цената, била тя в с разлика от 1-2-3 ст. на минута.
Колкото до самата преносимост, хората не разбират нещо доста важно, а то е : смяната на номера е неприятно , а също толкова неприятно е да се сблъскаш с нов начин на обслужване,нови процедури, нови начини на плащане и нов начин на комуникация. За преностимостта ще има един контингент от хора, които тичат от един оператор в друг и това е. Големи маси с хора не се очакват .
-
VesMil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е точно така , Аз лично съм на Глобул от 5 години.Днес чашата преля, отивам в магазин на Глобул казвам
-искам смяна на обонамент
-отговор не може-ОК
Искам Телефон на изплащане
отговор - не може за Вас трябва нов Абонамент
питам Аз какво може , само да си плащам всеки месец ли..?
Е Аз ако не съм лоялен клиент който за 5 години нито веднъж не ми е спирана картатат за неплащане кой е тогава./всъщност на мое име имам 3 карти/
Подадох си молбата и се местя при Вивател и цените и Абонаментите им са много по-добри.
Така че който не му отърва има си начини.
-искам смяна на обонамент
-отговор не може-ОК
Искам Телефон на изплащане
отговор - не може за Вас трябва нов Абонамент
питам Аз какво може , само да си плащам всеки месец ли..?
Е Аз ако не съм лоялен клиент който за 5 години нито веднъж не ми е спирана картатат за неплащане кой е тогава./всъщност на мое име имам 3 карти/
Подадох си молбата и се местя при Вивател и цените и Абонаментите им са много по-добри.
Така че който не му отърва има си начини.
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”