propparo написа:И защо не ни се препоръчва,бой ли ще има.
А аз лично съм на договор към хеМтел от 7 години /това достатъчно сериозен клиент ли ме прави???/ а от една година имам още един номер към тях и месечния ми абонамент е около 9 лева,с удоволствие ще си платя оставащите до договора за да се ''спася'' от почти ежемесечния им тарикатлък.Единия номер със сигурност ще премине към друг оператор.
Просто Мтел си изградиха самочуствие на монополисти и не са го променили,ако ще и 5 оператора да има в BG.Никакво отношение към ''сериозни,големи групи'' клиенти.
Няма да изпадам в спорове, просто виж, какво ти давам и другите оператори преди това. Не всичко е в цената, била тя в с разлика от 1-2-3 ст. на минута.
Колкото до самата преносимост, хората не разбират нещо доста важно, а то е : смяната на номера е неприятно , а също толкова неприятно е да се сблъскаш с нов начин на обслужване,нови процедури, нови начини на плащане и нов начин на комуникация. За преностимостта ще има един контингент от хора, които тичат от един оператор в друг и това е. Големи маси с хора не се очакват .