ПС: извинявам се за спама

whity написа:Гре6ка сега кото разгледах
Има ли вероятност масления филтър да не е стегнат както трябва
Защото като го пипнах от задната страна там където се свързва с мотора беше доста блажен имам предвид 4е най вероятно от там ми хвърля масло. Дали 6те го оправят лесно.
Благодаря предварително.
това го обясни на тези които ще си слагат корковите гарнитурки...slav написа:Гарнитурата на капака е най-скапаната история с която се сблъсквам при моята кола. При мен вече три пъти я сменям /коркова е/ и сега пак започна да сълзи. Първия път /откакто съм я купил колата/ като ми я смениха изкара повече от две години /явно съм бил късметлия/и протече точно от гуменото полукълбо. След това изкара една седмица и протече от две-три места обилно. Смених майстора и сега изкара точно 6 месеца и пак започна съвсееем леко да сълзи пак от гумения полукръг /дето е откъм левия калник на колата/. Не мога да разбера защо точно от гумената част ми протича. Сега обаче съм решил да я сменя вече когато обилно протече и това е. Ще се свиква. И следващия път вече ще си купя гумена и ще хвана някой майстор да ми смени шпилките да пробвам и с нея как ще е положението. Абе дребен но много дразнещ проблем е теча от тая гарнитура.
Тя затова протича. Моята вече 2 години не е протекла, язък че съм дал 6 пти повече пари, па и 25лв са си бая...Golf_1.6 написа:корковата я взех за 4 лв
vasstop написа:Тя затова протича. Моята вече 2 години не е протекла, язък че съм дал 6 пти повече пари, па и 25лв са си бая...Golf_1.6 написа:корковата я взех за 4 лв![]()
Надявам се ми разбирате иронията, па ако искате и силикон си сложете, може да осъмнете със запушена главна водна магистрала на всмукателя някой ден.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Даскала™ и 147 госта