markovgolf написа:[/quote].....Съвета ми е да избягваш изказвания от рода на "Мнооого сте смешни честно".....[quote]
На никой не забранявам да се изказва,нямам и такива правомощия .Форума е за това всеки да се изказва,но и за взаимопомощ.Айде и ти да не ми казваш какво мога и какво не да пиша,има си правила за писане във форума ,които съм длъжен да спазвам и съм ги спазил.Никой не съм обидил,а съм изказал мнението си по темата и никъде не пише че съм длъжен да пиша мнения,които ти харесват на теб .За много смешните мнения както правилно си разбрал имах предвид точно твоето и на ония дето пише с главни букви из форума/тъкмо да му личи по-добре грамотността/и мненията му звучат като на превъзбуден олигофрен /не казвам,че е такъв,а само звучи като такъв иначе може да е много свястно момче,което е натиснало без да иска caps lock/

Домързя ме да ви ги цитирам конкретно мненията и на двамата,та затова без да искам явно съм засегнал колегата sasho07 ,чието мнение си е съвсем коректно и съм му дал повод да ме окачестви като "отворко" и да ме качи в ГТИ-то което нямам

Освен това думата смешен съвсем не е обидна и наистина ми стана смешно като четох твоето и на другия мненията .Дори и без да ми казваш ти наистина знам,че има лади които понавървяват и дори и сток повечето 1600 са много близко по ускорение до пасат 1.6

Напълно съм съгласен с теб,че Пасата наистина е много добър автомобил .Има страшно удобно купе и в комбинация с подходящ мотор за това купе,т.е. с всеки друг от предлаганите без 1.6 AEK /мое мнение,с което никого не задължавам/ е един страхотен семеен автомобил без конкуренция в класа си.Теб като си те кефи твоя карай си го ,дано ти служи дълго и безпроблемно,а то няма как да не ти служи щом наред с него си имал за 10 г. десет други коли и всяка година си купувал по една резервна кола,явно го обгрижваш добре .Иначе съм наясно с някои особености на българската народопсихология като стане дума за автомобили винаги се стига до:Моята/на тате/нашата кола са най красиви,вървят най много ,горят най малко и никога не се развалят противно на всякакви тестове и статистики и каквито и да е други рационални аргументи

и никой никого в нищо не може да убеди ,та най малко за това и не убеждавам никого в нищо,просто споделям своите впечатления и казвам каквото знам по въпроса,а всеки е свободен да прецени за какво да си дава парите.
П.С.Извинявам се на колегата пуснал темата за офф-а и му пожелавам какъвто и избор да направи да не съжалява за покупката си ,а да и се радва !