Май нищо не обясних , но дано сте ме разбрали.....

McLarena1976 написа:Аз съм с АЕР 1.0 ама май имам същия проблем на един светофар преди няколко дена чак ми изгасна колата![]()
![]()
![]()
![]()
Никакъв проблем няма върви си скоро и правих пълна профилактика масла филтри ремъци и т.н.
Моля ако някой е от Варна и има идея къде има свестен токаджия да я провери
maslinkov написа:след като угася колата - педала на спирачката веднага става твърд.
Anbuch написа:maslinkov написа:след като угася колата - педала на спирачката веднага става твърд.
От решаването на този проблем бих тръгнал аз. При всички положения, проблеми с вакума биха се отразили на МАП сензора. Все пак той мери вакума и го преобразува в ел.сигнал за да "каже на компа какво е действителното натоварване на двигателят. Една сонда започне ли да отчита твърде бавно - бедна/богата смес значи или нещо по захранването и не е наред или тя самата. Просто невиждам какво би могло да и повлияе да е по-ленива освен тя самата.
п.п. Тази работа с чуването на филтъра дето се пълни с бензин е бисер. Не вярвам някой да успе да чуе един цилиндър с натъпкан "картон" в него ,който освен това си е и напоен с гориво ,как се пълни. То там няма място мравка да пръдне.....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта