За ЦСКА, футбола и мъката
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък пак ще я заключа тази тема
.... Фен съм не съм Фен, лецки не цецка...... мустакатия спермояд ...заплахи за убийство ...... 50 пъти една и съща информация копирана от знайни и незнайни сайтове и най вече 10 страници спам
днес ще излезат още 50 статии с непотвърдена информация което значи че темата ще стане 200 страници ....като се разбере какво, кой, как, кога тогава заключения може да се дават ...до тогава ключ 
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
всичко е описано в флаера , очакваме и много голямо присъствие на белградските гробари .... говори се за 500 човека (аз лично не мога да го потвърдя или отрека , всичко ще се види)
нека всеки които милее за ЦСКА като марка да заповяда на протеста , нека покажем че никои никога и за нищо не може да се е**ва с нас!!
ПП:темата с мои молби беше отключена , моля хората които ще пишат , да се придържат към добрия тон и да няма обиди , защото всички симпатизираме на футбола преди всичко.
Благодаря колеги и нека се държим като големи хора...

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Гледахте ли Глупи по телевизията - бахти нахалника - тоя няма срам. Излиза и говори, говори...не бил той виновен, имало заговор срещу ЦСКА, Батков бил виновен за всичко. Няма такъв нагъл тип - типичен комунист - безочлив до изродска степен.
Заради такива като тоя боклук баба ми сега взима 50 Евро пенсия - точно заради такива гадни, безочливи, крадливи и нагли комунисти.
Левскар съм и съм пацифист, обаче ако тоя го срещна на улицата, с кеф ще му вкарам една в гадната мутра - мина всякакви граници гада долен.
Заради такива като тоя боклук баба ми сега взима 50 Евро пенсия - точно заради такива гадни, безочливи, крадливи и нагли комунисти.
Левскар съм и съм пацифист, обаче ако тоя го срещна на улицата, с кеф ще му вкарам една в гадната мутра - мина всякакви граници гада долен.

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
За милиони няма закони за кокошка нема прошка.....А глупи го чакам сега
какво пак ще опропасти.Дано поне в а групата да останем дайте инфо дали ще има спасение.
какво пак ще опропасти.Дано поне в а групата да останем дайте инфо дали ще има спасение.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
amikus написа:За милиони няма закони за кокошка нема прошка.....А глупи го чакам сега
Е в А група ще останете със сигурност - тва е отбор-институция все пак - макар да не съм привърженик. За БГ ще го нагласят, ама не е там въпроса. Сега като разпродадат играчите, обричат отбора на агония за следващите години...
Българска работа.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Ако хората управляващи в момента ЦСКА, платят всичко каквото имат за плащане към държавата до 30 юни, може и да оставят ЦСКА в А група, на което лично аз ще се зарадвам. Обаче, никой не знае точна какви мармалади е забъркал другарят Томов, и току виж положението се окаже още по лошо. Вчера слушах по радиото, че Константин Живаго бил казал, че ще купи ЦСКА и Кремиковци в комплект, само ако бъде обявен фалит на двете предприятия. Да не е луд човека да плаща борчовете на Лупата.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_dimitrov1986 написа:Ако хората управляващи в момента ЦСКА, платят всичко каквото имат за плащане към държавата до 30 юни, може и да оставят ЦСКА в А група, на което лично аз ще се зарадвам. Обаче, никой не знае точна какви мармалади е забъркал другарят Томов, и току виж положението се окаже още по лошо. Вчера слушах по радиото, че Константин Живаго бил казал, че ще купи ЦСКА и Кремиковци в комплект, само ако бъде обявен фалит на двете предприятия. Да не е луд човека да плаща борчовете на Лупата.
Обяви ли се фалит - става мътна и кървава, направо е смърт с кисело зеле.
Ликвидации, процедури...плащания на облигационери, кредитори...едва ли ще обявят фалит. Тва трае с години - няма как да го направят с Кремиковци, шото трябва да спрат производство и работниците да излязат на улицата. Говорим за предпоставки за гражданско неподчинение.- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
embi4a написа:Когато политик започне реално да се занимава с нещо така става. Те са свикнали да ходят на коктейлчета, да се усмихват и да крадат. А Томича направо да си търси друга държава че тука няма да му е никак лесно. Левскар съм но ми е болно за отбора, дано се намери изход.
Абе квото и да кажа ще е малко ,но подкрепям думите на колегата и аз съм фен на вечния врак Левски,но непожелавм да се стига до крайности с ЦСКА,колкото до петицията мога да кажа следното:Жоре това бате с тез 20лв. кампания за подпомагане на клуба е поредния пълен смях с клуба,колко пари ще съберете
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
zdravko_dimitrov1986 написа:Сега прочетох в 7 дни спорт, че Костадинов вади 1млн. лева от джоба си за да спасява ЦСКА.
да и това не е първия случай когато Костадинов вади от собствения си джоб!
за концерта в НДК Костадинов е извадил 60 хилки от своя джоб...
според мен , това с ЦСКА е свързано с кремиковци , четох че брата на митал щял да спаси ЦСКА ако му продадат кремиковци...
ясна е картинката ... не му дават кремиковци , вкарват ЦСКА в това положение за да може после да "спаси" ЦСКА и да си вземе кремиковци....
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Те тоя черен циганин индианец Митал е за бесене майка му да е... Това тука да не му е бащиня.
Ама нали всеки се навежда като види еврото та нищо чудно и да му мине номера.
Направо се чудя след тия мизерии с Кремиковци и ЦСКА как го оставя държавата да си вее байрака вместо да му бие шута без право за влизане изобщо в ЕС.
А Томов вместо да даваше оставка трябваше вече отдавна да копа въглища в някой индииски затвор заедно с двамата братя.
Ама нали всеки се навежда като види еврото та нищо чудно и да му мине номера. А Томов вместо да даваше оставка трябваше вече отдавна да копа въглища в някой индииски затвор заедно с двамата братя.
Последна промяна от black` на Вто 10 юни 2008 13:40, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”