amikus написа:За милиони няма закони за кокошка нема прошка.....А глупи го чакам сега
какво пак ще опропасти.Дано поне в а групата да останем дайте инфо дали ще има спасение.
zdravko_dimitrov1986 написа:Ако хората управляващи в момента ЦСКА, платят всичко каквото имат за плащане към държавата до 30 юни, може и да оставят ЦСКА в А група, на което лично аз ще се зарадвам. Обаче, никой не знае точна какви мармалади е забъркал другарят Томов, и току виж положението се окаже още по лошо. Вчера слушах по радиото, че Константин Живаго бил казал, че ще купи ЦСКА и Кремиковци в комплект, само ако бъде обявен фалит на двете предприятия. Да не е луд човека да плаща борчовете на Лупата.
embi4a написа:Когато политик започне реално да се занимава с нещо така става. Те са свикнали да ходят на коктейлчета, да се усмихват и да крадат. А Томича направо да си търси друга държава че тука няма да му е никак лесно. Левскар съм но ми е болно за отбора, дано се намери изход.
zdravko_dimitrov1986 написа:Сега прочетох в 7 дни спорт, че Костадинов вади 1млн. лева от джоба си за да спасява ЦСКА.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта