За ЦСКА, футбола и мъката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 06 юни 2008 6:49

Аз пък пак ще я заключа тази тема :lol: .... Фен съм не съм Фен, лецки не цецка...... мустакатия спермояд ...заплахи за убийство ...... 50 пъти една и съща информация копирана от знайни и незнайни сайтове и най вече 10 страници спам :) днес ще излезат още 50 статии с непотвърдена информация което значи че темата ще стане 200 страници ....като се разбере какво, кой, как, кога тогава заключения може да се дават ...до тогава ключ :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 09 юни 2008 21:27

Изображение

всичко е описано в флаера , очакваме и много голямо присъствие на белградските гробари .... говори се за 500 човека (аз лично не мога да го потвърдя или отрека , всичко ще се види)
нека всеки които милее за ЦСКА като марка да заповяда на протеста , нека покажем че никои никога и за нищо не може да се е**ва с нас!!

ПП:темата с мои молби беше отключена , моля хората които ще пишат , да се придържат към добрия тон и да няма обиди , защото всички симпатизираме на футбола преди всичко.
Благодаря колеги и нека се държим като големи хора...
:bowdown

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Вто 10 юни 2008 8:33

Гледахте ли Глупи по телевизията - бахти нахалника - тоя няма срам. Излиза и говори, говори...не бил той виновен, имало заговор срещу ЦСКА, Батков бил виновен за всичко. Няма такъв нагъл тип - типичен комунист - безочлив до изродска степен.
Заради такива като тоя боклук баба ми сега взима 50 Евро пенсия - точно заради такива гадни, безочливи, крадливи и нагли комунисти.
Левскар съм и съм пацифист, обаче ако тоя го срещна на улицата, с кеф ще му вкарам една в гадната мутра - мина всякакви граници гада долен. :rocketwhore

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 10 юни 2008 8:49

Няма закони в тази държава, затова всичкото ни е с краката нагоре :arrow: Сега тоя трябва да го тикнат на топло поне за няколко годинки :evil:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот amikus » Вто 10 юни 2008 8:54

За милиони няма закони за кокошка нема прошка.....А глупи го чакам сега
какво пак ще опропасти.Дано поне в а групата да останем дайте инфо дали ще има спасение.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Re: ре

Мнениеот connor cane » Вто 10 юни 2008 9:02

amikus написа:За милиони няма закони за кокошка нема прошка.....А глупи го чакам сега
какво пак ще опропасти.Дано поне в а групата да останем дайте инфо дали ще има спасение.

Е в А група ще останете със сигурност - тва е отбор-институция все пак - макар да не съм привърженик. За БГ ще го нагласят, ама не е там въпроса. Сега като разпродадат играчите, обричат отбора на агония за следващите години...
Българска работа. :evil:

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Вто 10 юни 2008 9:15

Ако хората управляващи в момента ЦСКА, платят всичко каквото имат за плащане към държавата до 30 юни, може и да оставят ЦСКА в А група, на което лично аз ще се зарадвам. Обаче, никой не знае точна какви мармалади е забъркал другарят Томов, и току виж положението се окаже още по лошо. Вчера слушах по радиото, че Константин Живаго бил казал, че ще купи ЦСКА и Кремиковци в комплект, само ако бъде обявен фалит на двете предприятия. Да не е луд човека да плаща борчовете на Лупата.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Вто 10 юни 2008 9:25

zdravko_dimitrov1986 написа:Ако хората управляващи в момента ЦСКА, платят всичко каквото имат за плащане към държавата до 30 юни, може и да оставят ЦСКА в А група, на което лично аз ще се зарадвам. Обаче, никой не знае точна какви мармалади е забъркал другарят Томов, и току виж положението се окаже още по лошо. Вчера слушах по радиото, че Константин Живаго бил казал, че ще купи ЦСКА и Кремиковци в комплект, само ако бъде обявен фалит на двете предприятия. Да не е луд човека да плаща борчовете на Лупата.

Обяви ли се фалит - става мътна и кървава, направо е смърт с кисело зеле. :олелеее Ликвидации, процедури...плащания на облигационери, кредитори...едва ли ще обявят фалит. Тва трае с години - няма как да го направят с Кремиковци, шото трябва да спрат производство и работниците да излязат на улицата. Говорим за предпоставки за гражданско неподчинение.:shock А ЦСКА ако обяви фалит, трябва да разпродатат всички играчи...за какво говорим...

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Вто 10 юни 2008 9:40

Когато политик започне реално да се занимава с нещо така става. Те са свикнали да ходят на коктейлчета, да се усмихват и да крадат. А Томича направо да си търси друга държава че тука няма да му е никак лесно. Левскар съм но ми е болно за отбора, дано се намери изход.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 10 юни 2008 10:38

embi4a написа:Когато политик започне реално да се занимава с нещо така става. Те са свикнали да ходят на коктейлчета, да се усмихват и да крадат. А Томича направо да си търси друга държава че тука няма да му е никак лесно. Левскар съм но ми е болно за отбора, дано се намери изход.

:да: :да: :да:

Абе квото и да кажа ще е малко ,но подкрепям думите на колегата и аз съм фен на вечния врак Левски,но непожелавм да се стига до крайности с ЦСКА,колкото до петицията мога да кажа следното:Жоре това бате с тез 20лв. кампания за подпомагане на клуба е поредния пълен смях с клуба,колко пари ще съберете :roll: :?: ,колко ще помогнете на отбора :?: ,колко от тях пак ще влязат в некой джоб :?: и т.н.,най-искрено пожелавам да се стабилизират нещата ,но не и по този начин,зашото хората който милеят за отбора ще дадът по 20 лв.,но се опасявам че пак нищо няма да стане,защото много по 20лв. са изнесени от клуба от някой хора и не ми се вярва че ще можете да направите нещо демек да се компенсират тези изнесени милиони.На ЦСКА не и трябват социални помощи,а здраво финансово бъдеще което в момента липсва,но дано да имате късмет.Успех :wink:

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Вто 10 юни 2008 13:24

Сега прочетох в 7 дни спорт, че Костадинов вади 1млн. лева от джоба си за да спасява ЦСКА.

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Вто 10 юни 2008 13:28

без коментар просто :wink:

[img].........[/img]
mod edit: Tyan
..... кому е нужно ;) ?

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 10 юни 2008 13:29

zdravko_dimitrov1986 написа:Сега прочетох в 7 дни спорт, че Костадинов вади 1млн. лева от джоба си за да спасява ЦСКА.

да и това не е първия случай когато Костадинов вади от собствения си джоб!
за концерта в НДК Костадинов е извадил 60 хилки от своя джоб...

:bowdown

според мен , това с ЦСКА е свързано с кремиковци , четох че брата на митал щял да спаси ЦСКА ако му продадат кремиковци...
ясна е картинката ... не му дават кремиковци , вкарват ЦСКА в това положение за да може после да "спаси" ЦСКА и да си вземе кремиковци....
:?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 10 юни 2008 13:32

Cee написа:...

mod edit: Tyan....
Скуба стига де

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 10 юни 2008 13:32

Те тоя черен циганин индианец Митал е за бесене майка му да е... Това тука да не му е бащиня. :evil: :laser Ама нали всеки се навежда като види еврото та нищо чудно и да му мине номера. :? Направо се чудя след тия мизерии с Кремиковци и ЦСКА как го оставя държавата да си вее байрака вместо да му бие шута без право за влизане изобщо в ЕС. :?
А Томов вместо да даваше оставка трябваше вече отдавна да копа въглища в някой индииски затвор заедно с двамата братя. :evil:

Последна промяна от black` на Вто 10 юни 2008 13:40, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”