Голф 4-борд компютър
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Голф 4-борд компютър
Колеги понеже моята каляска няма споменатия в заглавието борд комп.някой може ли да ми каже на дисплея под оборотомера освен часовник и service oil какво друго може да показва.Примерно може ли да ми показва моментен разход на гориво???И ако може как се настройва за това??Колата е тази от гаража.
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
anton_bg с този си отговор изби рибата.Ако нямаш дисплей между оборотомера и километража на мястото на часовника показва стойности като моментен разход, от колко време е запалена колата, средна скорост за обиколката, среден разход, температурата навън и т.н. .На лостчето на чистачките отсрани виж където пише Reset и има стрелки наоре и надолу, с тях си избираш какво да ти показва.
-
anton_bg
- Автомобил:
- Двигател:
Ицку® написа:anton_bg с този си отговор изби рибата.Ако нямаш дисплей между оборотомера и километража на мястото на часовника показва стойности като моментен разход, от колко време е запалена колата, средна скорост за обиколката, среден разход, температурата навън и т.н. .На лостчето на чистачките отсрани виж където пише Reset и има стрелки наоре и надолу, с тях си избираш какво да ти показва.
Говорим за Борд Комп. а не за дисплей! Колегата пита дали ако няма борд комп има как да види тези стойности! Никой не говори за дисплей! ако няма борд комп, стойностите няма откъде да дойдат!
-
anton_bg
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ето Ицку сега да каже като е компетентен!
Разбира се че няма да имаш и бутоните отстрани. Няма как да изведеш никакви стойности колега, тъй като тия стойности се изчисляват и идват от борд комп. все едно да искаш образ на монитор без да е вързан към компютър.
Ако имаш климатроник би могъл да изведеш на неговия дисплей някой неща като скоростта, налягания, обороти ако не се лъжа и т.н. и т.н. но отново не и разход.
Разбира се че няма да имаш и бутоните отстрани. Няма как да изведеш никакви стойности колега, тъй като тия стойности се изчисляват и идват от борд комп. все едно да искаш образ на монитор без да е вързан към компютър.
Ако имаш климатроник би могъл да изведеш на неговия дисплей някой неща като скоростта, налягания, обороти ако не се лъжа и т.н. и т.н. но отново не и разход.
- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
Ицку® написа:anton_bg с този си отговор изби рибата.Ако нямаш дисплей между оборотомера и километража на мястото на часовника показва стойности като моментен разход, от колко време е запалена колата, средна скорост за обиколката, среден разход, температурата навън и т.н. .На лостчето на чистачките отсрани виж където пише Reset и има стрелки наоре и надолу, с тях си избираш какво да ти показва.
е на мен преди ми показваше и темературата навън ,но след изчистване там на маслото .... вече не ми показва температурата,Мога ли сам да си направя дами показва или трябва пак на майстор с комп да ходя?
- plamenrusev85
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
здравейте,значи на моя голф4(хай лайн)имам борд компютър но не мога да го накрам да ми показва нищо друго освен температурата и моментния разход.бъзикам тия стрелки на лостчето за чистачките,но нищо.незнам защо,изчетох много във форума,но не намерих отговор.ако можете да помогнете ще съм ви много благодарен.
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 4-борд компютър
stoichkov написа:а как така на дисплея на климатроника мога да ги искарам.аз имам борд ама е под оборотомера (не на средата)може ли да сложа цяло табло с борд компютър който да е между километража и оборотомера и пак да работи.или как точно може да стане ако въобще може.
Намираш табло с FIS (централния дисплей) и трябва да се обучи към компа на колата и ключовете.
Пламен Русев - ти имаш проблем или с лостчето, или с кабелите, или в таблото.
- plamenrusev85
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4-борд компютър
gomez написа:stoichkov написа:а как така на дисплея на климатроника мога да ги искарам.аз имам борд ама е под оборотомера (не на средата)може ли да сложа цяло табло с борд компютър който да е между километража и оборотомера и пак да работи.или как точно може да стане ако въобще може.
Намираш табло с FIS (централния дисплей) и трябва да се обучи към компа на колата и ключовете.
Пламен Русев - ти имаш проблем или с лостчето, или с кабелите, или в таблото.
Благодаря!Значи не е в мен проблема,сега трябва да отида в някой сервиз да го оправят.Проблема е там,че аз живея в Кипър,а пък тука са много как да кажа "непрофесионалисти кожодери"ама какво да правя ще пробвам пък каквото стане.
- fitoplankton
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
anton_bg написа:Ами ето Ицку сега да каже като е компетентен!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”