Благодаря предварително!

Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!![]()
slance написа:Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!![]()
след крайното стьпало има доста изкривявания.изходите за усилвател се взимат преди крайното.т.е.от входа му след кондензатора.кабелите трябва да са екранирани.
Tinko написа:slance написа:Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех!![]()
след крайното стьпало има доста изкривявания.изходите за усилвател се взимат преди крайното.т.е.от входа му след кондензатора.кабелите трябва да са екранирани.
Така е спор няма трябват си хубави кабели, но като няма друг избор и това върши работа! И аз нямам чинове, при блаупунк явно има някава друга букса която аз не мога да изнамеря.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта