Изкарване на изход за усилвател /помощ/

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Изкарване на изход за усилвател /помощ/

Мнениеот golf_1 » Вто 22 юли 2008 22:18

Има ли някакъв начин да се изкара изход за усилвател на мп3-ка коята няма изход за усилвател :roll:

Благодаря предварително! :oops:

Последна промяна от golf_1 на Вто 22 юли 2008 23:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 22 юли 2008 22:54

Има да ползваш за изход от слушалките на мп3-то или от колоните, нямам идея точно за какво мп3 говориш. Иначе може така да се направи, входа на усилвателя се намали от корекциите му. :wink:

Потребителски аватар
golf_1

Мнениеот golf_1 » Вто 22 юли 2008 23:09

Говоря за автомобилно сд-мп3 Sony cdx-gt20 :wink:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 22 юли 2008 23:45

Продай го и си купи плеър, който има изход :wink:

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Сря 23 юли 2008 0:18

radi_nrj написа:Продай го и си купи плеър, който има изход :wink:

С това мнение мислиш ли,че помагаш :?: Аз мога да кажа,че срещу 15-20лв във всеки сервиз ще извадят изходи за усилвател :wink:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 23 юли 2008 0:42

Не съм казал, че е невъзмо. Но има едно но - GT20 е най-мизерния плеър на Сони и съм на мнение че да се наливат пари в него е безпреметно, а и ако плеъра е гаранционен след такава интервенция гаранцията утива по дяволите.

Идеаята ми беше колегата да се ориентира към някой по-хубав щом ще купува усилватели и т.н.

Ако не се лъжа гореспоменатия плеар струва към 130лв толкова колкото една читава оптика. Пък натака си правете сметка какво има вътре.

Все пак това ми е личното мнение.

Потребителски аватар
golf_1

Мнениеот golf_1 » Сря 23 юли 2008 1:03

Колега цд-то ще ми го прави едно приятелче... просто сега нямаше как да се чуя с него и затова реших да питам дали ще стане :wink: Попринцип след време ще си взема по-качествен плеар, но първо искам да накупя другите неща от музиката...

п.п. В момента имам усилвател в колата :wink:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 23 юли 2008 9:47

Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех! :да: ;)

Потребителски аватар
slance
Автомобил: Audi A6 3.0TDI
Двигател:

Мнениеот slance » Чет 24 юли 2008 6:00

Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех! :да: ;)

след крайното стьпало има доста изкривявания.изходите за усилвател се взимат преди крайното.т.е.от входа му след кондензатора.кабелите трябва да са екранирани.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 24 юли 2008 9:02

slance написа:
Tinko написа:Колега изкарайте от изхода за колоните, но просто го намали от усилвателя. Не го усилвай много от цд-то. Някой усилватели са им слаби пред усилвателите и има верятност да го издумкаш ако пускаш цд-то в лютеницата, тъй като се получават изкривявания и пускане на повечко волтаж към входовете на усилвателя. Аз съм с блаупунк цд и усилвател сони и съм ги вързал така и нямам ядове. Иначе може и една филтърна платка да се добави която намалява сигнала до някаде. Успех! :да: ;)

след крайното стьпало има доста изкривявания.изходите за усилвател се взимат преди крайното.т.е.от входа му след кондензатора.кабелите трябва да са екранирани.

Така е спор няма трябват си хубави кабели, но като няма друг избор и това върши работа! И аз нямам чинове, при блаупунк явно има някава друга букса която аз не мога да изнамеря.

Потребителски аватар
krasio00o
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR 1998

Мнениеот krasio00o » Съб 26 юли 2008 20:54

В магазина на Електрон съм виждал устройство което сигорно ще ти свърши работа.Вързваш го към един от каналите на цд-то и в усилвателя.То си има чинч така ,че остава само захранването на усилвателя да пуснеш http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=49&products_id=6065

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

здравеи

Мнениеот dinkonikolaev » Съб 26 юли 2008 20:59

и аз искам да направя нещо подобно на оригинален касетофон ALPHA защото си имам нуйната музика само изход нямам :(

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Съб 26 юли 2008 21:04

Tinko написа:
slance написа:

Така е спор няма трябват си хубави кабели, но като няма друг избор и това върши работа! И аз нямам чинове, при блаупунк явно има някава друга букса която аз не мога да изнамеря.

пич, блаупункта не е с чинчове, ами с трета букса (евро) може да намеря някъде пиновете й, ако ти трябва :wink:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”