Проблем при security code на Nokia

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
katosun
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот katosun » Сря 27 авг 2008 7:18

Разкодиране ще е решението - установи се, че е променян кода и затова не приема други карти. Няма да коства нищо кой знае какво, но не ми се беше случвало досега. Трябва да се внимава като сменяш кодовете - така и нямам спомен кога, но съм го направила все някога...
Благодаря на всички.
:)

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Сря 27 авг 2008 11:46

Ако става въпрос за security code 12345 или 00000, ако е сменен и не стават тия, software update премахва кодовете и слага горните пак, но ако е заключена клавиатурата с кода нищо не може да се направи освен до сервиза или също ако телефона не може да се ъпдейтне

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Сря 27 авг 2008 14:22

според мен не си за никакво разкодиране . Слагаш картата с която работи. меню-настройки-сигурност - има функция да се заключва да работи само с една сим карта премахваш я .ако иска код и не си го сменял е 12345 (друг код за нокиа няма , ако не е сменян). след това гасиш и сменяш картата . АКо нестане пак , връщаш заводски ако и тогава нестане ве4е сервиз. Кави точния модел за да ти кажа как точно се води функцията за защита на сим-а.От къде е купуван телефона ?

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

стоп

Мнениеот amikus » Сря 27 авг 2008 15:04

Ако още някой напише че кода е от 1 до 5 ще е първия.Кажи модела на телефона ако е с симбиан мога да ти дам линк с картинки как да го флашнеш.

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amikus » Сря 27 авг 2008 15:06

bluefen написа:според мен не си за никакво разкодиране . Слагаш картата с която работи. меню-настройки-сигурност - има функция да се заключва да работи само с една сим карта премахваш я .ако иска код и не си го сменял е 12345 (друг код за нокиа няма , ако не е сменян). след това гасиш и сменяш картата . АКо нестане пак , връщаш заводски ако и тогава нестане ве4е сервиз. Кави точния модел за да ти кажа как точно се води функцията за защита на сим-а.От къде е купуван телефона ?

Между 5 и 10 лева е да ти го оправят в най-близкият сервиз или магазин.Виж да не е дадено на телефона да работи само с една или 2 карти аз така си закл. нокията и като сложех друга карта искаше кода.За 5 лв ми го оправиха.Пробвай в менюто в секюрити настройките има едно онли дис сим или от сорта или на бг закл. при друга карта ако е пуснато го спри ще иска сек код галимацията я правиш с картата която я приема естественно

Пич що не четеш отначалото темата ами ме повтаряш???

Върни се в “ОФФ-Топик - други”