Благодаря на всички.
Проблем при security code на Nokia
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
според мен не си за никакво разкодиране . Слагаш картата с която работи. меню-настройки-сигурност - има функция да се заключва да работи само с една сим карта премахваш я .ако иска код и не си го сменял е 12345 (друг код за нокиа няма , ако не е сменян). след това гасиш и сменяш картата . АКо нестане пак , връщаш заводски ако и тогава нестане ве4е сервиз. Кави точния модел за да ти кажа как точно се води функцията за защита на сим-а.От къде е купуван телефона ?
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
стоп
Ако още някой напише че кода е от 1 до 5 ще е първия.Кажи модела на телефона ако е с симбиан мога да ти дам линк с картинки как да го флашнеш.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:според мен не си за никакво разкодиране . Слагаш картата с която работи. меню-настройки-сигурност - има функция да се заключва да работи само с една сим карта премахваш я .ако иска код и не си го сменял е 12345 (друг код за нокиа няма , ако не е сменян). след това гасиш и сменяш картата . АКо нестане пак , връщаш заводски ако и тогава нестане ве4е сервиз. Кави точния модел за да ти кажа как точно се води функцията за защита на сим-а.От къде е купуван телефона ?
Между 5 и 10 лева е да ти го оправят в най-близкият сервиз или магазин.Виж да не е дадено на телефона да работи само с една или 2 карти аз така си закл. нокията и като сложех друга карта искаше кода.За 5 лв ми го оправиха.Пробвай в менюто в секюрити настройките има едно онли дис сим или от сорта или на бг закл. при друга карта ако е пуснато го спри ще иска сек код галимацията я правиш с картата която я приема естественно
Пич що не четеш отначалото темата ами ме повтаряш???
Върни се в “ОФФ-Топик - други”