Зареждате ли газ на Shell???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Зареждате ли газ на Shell???

Мнениеот Даскала™ » Пет 20 яну 2006 10:46

Момци,абе странно зареждане са измисли тези хорица там.Никога немогат да ви заредят за точната сума която искате.Имат си едно копче което като го натиснат дава закъснение от 30-40 стотинки.Така че или повече или по-малко,но никога точно :roll: Не го нагласяват предварително,а слагат маркуча и чакат на копчето :lol: :lol: :lol:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 20 яну 2006 10:57

аха аз Шел ги подминавам от 5 години, ни кафе , ни вода, ни вестник от тях бих си взел - всичко е менте

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 20 яну 2006 11:00

Иначе бяха сложили едни буркани с бензинец и който се съмнява в качеството може да провери какво е :lol: :lol: :lol: А дали в бурканите и на колонките е еднакъв бензина :dontknow:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 20 яну 2006 11:02

аз пък само от там зареждам ,ама не и газ , щот незнам за кво да го ползвам , иначе и на мен са ми правили тоя номер с копчето , ама пък тия си го спираха по рано , но некъв път оставаха някоя и друга стинка бакшиш , :wink:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 20 яну 2006 11:08

madcap написа: ама пък тия си го спираха по рано

Тогава е лошо,защото си вътрешно отделение.Уж мощна фирма,ама цигански работи прави :roll:

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Пет 20 яну 2006 11:11

аз от газта нямам особени впечатления,но от бензина вече от 5 месеца зареждам само от там 95 V-Power и съм страшно доволен,преди зареждах на Лукойл и не ми харасва толкова от колкото на Шел

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пет 20 яну 2006 11:17

От Шел-не!
Само от Лукойл,по изключение-от ОМВ.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 20 яну 2006 11:20

Даскала написа:

Тогава е лошо,защото си вътрешно отделение.Уж мощна фирма,ама цигански работи прави :roll:

..мощна им е рекламата само - продуктите са им зле
По едно време управителя на Шел Бояна го познавах - та той никога не зареждаше Шел и ми сподели защо - както всички бензиностанции в БГ и те - зареждат от Нефтохима - дотук добре , анджъкламата става след пълненнето на цистерната. Шофьора сипва съответните добавки за да стане горивото V-power, ми поуер и там квот се прави обаче УЖ!!! и в зависимост колко се джурка по пътя това гориво и колко се сложена от добавката става далаверата УЖ.. и другия момент въпреки запечатването на цистерната и т.н. милите шофери винаги намирали начин да поизточат гориво в гаража на баджанака примерно , който е по път и GPS не може ги фане и да долеят вода , масло и квото има та така ....туй за ШЕЛ знам от 1-ръка дето се вика, не че другите са по свят ама въпроса е колко брутално ни лъжат, нали , А аз със Шел съм бил брутално мамен и както споменах от 5 години са ми в бан-листа ;)

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

не

Мнениеот koko jumbo » Пет 20 яну 2006 11:22

това е най шибаната верига бензиностанции която може да съществува не знам дали и по белите страни е така ама ако искаш да се видиш в приключения напълни един резервоар и почвай ходене по мъките :mad:
два пъти лично съм пробвал, милиони пъти други хора - резултатът е един същ - гореспоменатия, за обслужването въобще не говорим ...

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Пет 20 яну 2006 11:35

One написа:
Даскала написа:

..мощна им е рекламата само - продуктите са им зле
По едно време управителя на Шел Бояна го познавах - та той никога не зареждаше Шел и ми сподели защо - както всички бензиностанции в БГ и те - зареждат от Нефтохима - дотук добре , анджъкламата става след пълненнето на цистерната. Шофьора сипва съответните добавки за да стане горивото V-power, ми поуер и там квот се прави обаче УЖ!!! и в зависимост колко се джурка по пътя това гориво и колко се сложена от добавката става далаверата УЖ.. и другия момент въпреки запечатването на цистерната и т.н. милите шофери винаги намирали начин да поизточат гориво в гаража на баджанака примерно , който е по път и GPS не може ги фане и да долеят вода , масло и квото има та така ....туй за ШЕЛ знам от 1-ръка дето се вика, не че другите са по свят ама въпроса е колко брутално ни лъжат, нали , А аз със Шел съм бил брутално мамен и както споменах от 5 години са ми в бан-листа ;)

Screwy как шофера ще меша горивото това пълни глупости no-no

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Пет 20 яну 2006 11:44

Не съм зареждал от Шел в София/само от ОМВ/,но в Шел в Бургас до Колодрума съм зареждал доста пъти и нямам никакви оплаквания от бензините им.Преди съм зареждал и газ на жигулетата от тях и газта им си беше хубава.Обслужването на Шел е по-добро според мен сравнено с ОМВ.На шела има винаги по няколко момчета на колонките и зареждането там не ми отнема повече от пет минути.Друга работа е обслужването в ОМВ.Там има максимум един мързеланко отвън,който си чопли носа обикновено или се суети около някоя друга кола/мие предно стъкло с флегматични движения/ и се ослушва с надеждата да бързаш и да си заредиш сам,без да го занимаваш.Другия мързеланко обикновено стои вътре и гледа през прозореца как се нервиш и благоволява да дойде едва след като натиснеш клаксона няколко пъти и излъчва спокойствие все едно е главен акционер в ОМВ.Общо взето ако не си заредиш сам ,а чакаш да те "обслужат" трябва да е почивен ден и да не бързаш за никъде.Зареждам на ОМВ просто защото Супер 100 /с който карам напоследък поради малката разлика в цената и голямата във вървенето/има само там и май това е най-добрия високооктанов бензин ,който може да се купи в България.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 20 яну 2006 11:47

zemon_CA9977AA написа: Screwy как шофера ще меша горивото това пълни глупости no-no

е за тва говорим де - глупости че вършат от ШЕЛ,

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пет 20 яну 2006 11:57

One написа:Шофьора сипва съответните добавки за да стане горивото V-power, ми поуер и там квот се прави обаче УЖ!!! и в зависимост колко се джурка по пътя това гориво и колко се сложена от добавката става далаверата УЖ.. и другия момент въпреки запечатването на цистерната и т.н. милите шофери винаги намирали начин да поизточат гориво в гаража на баджанака примерно , който е по път и GPS не може ги фане и да долеят вода , масло и квото има та така ....

Незнам от коя "първа ръка" ог знаеш това, но шофьора няма абсолютно нищо общо нито с качеството на горивото, което вози, нито с добавките. Напълно невъзможно е да прави каквото и да е, защотото всичко е запечатано. А пък с GPS системите, шофьорите на Петрол/Лукойл се оплакват, че не могат да спрат и да пикаят, защото на втората минута и звъни GSM-a да ги питат защо са спрели на нерегламентирано място - при Shell ситуацията не е по-различна. Едно време бяха златните години на шофьорите, когато можеха да точат от цистерната. Сега камионите им са и с електронни броячи и се следи всеки литър гориво.
Единственият начин да се отклони гориво е на самата бензиностанция, при разтоварване да се сипе някоя и друга "мярка" при измерване на относителната температура и тя да замине не в резервоара на бензиностанцията, а в нечий друг. Оттам нататък се играе само с фирите

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пет 20 яну 2006 13:29

Аз зареждам газ винаги(е почти) в Шел и съм доволен,както писа някой по-горе до колонката винаги стоят по две момчета и ще си изпочупят ръцете кой да ти зареди :lol: ,с камера ли ги гледат с друго ли...но е факт.
А иначе това с копчето(първия пост) не го разбрах,аз като зареждам казвам на момчето ''... за 10лв. '' примерно и влизам вътре до касата,като зареди плащам,дават касова за парите и тръгвам...винаги на касовата сумата е била тази за която съм искал да се зареди. :kef:

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пет 20 яну 2006 13:40

[quote="vw16v"]Не съм зареждал от Шел в София/само от ОМВ/,но в Шел в Бургас до Колодрума съм зареждал доста пъти и нямам никакви оплаквания от бензините им.
То остава и в Бургас да имаш проблем на Шел Screwy !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”