Зареждате ли газ на Shell???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Зареждате ли газ на Shell???
Момци,абе странно зареждане са измисли тези хорица там.Никога немогат да ви заредят за точната сума която искате.Имат си едно копче което като го натиснат дава закъснение от 30-40 стотинки.Така че или повече или по-малко,но никога точно
Не го нагласяват предварително,а слагат маркуча и чакат на копчето

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала написа:madcap написа: ама пък тия си го спираха по рано
Тогава е лошо,защото си вътрешно отделение.Уж мощна фирма,ама цигански работи прави
..мощна им е рекламата само - продуктите са им зле
По едно време управителя на Шел Бояна го познавах - та той никога не зареждаше Шел и ми сподели защо - както всички бензиностанции в БГ и те - зареждат от Нефтохима - дотук добре , анджъкламата става след пълненнето на цистерната. Шофьора сипва съответните добавки за да стане горивото V-power, ми поуер и там квот се прави обаче УЖ!!! и в зависимост колко се джурка по пътя това гориво и колко се сложена от добавката става далаверата УЖ.. и другия момент въпреки запечатването на цистерната и т.н. милите шофери винаги намирали начин да поизточат гориво в гаража на баджанака примерно , който е по път и GPS не може ги фане и да долеят вода , масло и квото има та така ....туй за ШЕЛ знам от 1-ръка дето се вика, не че другите са по свят ама въпроса е колко брутално ни лъжат, нали , А аз със Шел съм бил брутално мамен и както споменах от 5 години са ми в бан-листа
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
не
това е най шибаната верига бензиностанции която може да съществува не знам дали и по белите страни е така ама ако искаш да се видиш в приключения напълни един резервоар и почвай ходене по мъките
два пъти лично съм пробвал, милиони пъти други хора - резултатът е един същ - гореспоменатия, за обслужването въобще не говорим ...
два пъти лично съм пробвал, милиони пъти други хора - резултатът е един същ - гореспоменатия, за обслужването въобще не говорим ...
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:Даскала написа:madcap написа: ама пък тия си го спираха по рано
Тогава е лошо,защото си вътрешно отделение.Уж мощна фирма,ама цигански работи прави
..мощна им е рекламата само - продуктите са им зле
По едно време управителя на Шел Бояна го познавах - та той никога не зареждаше Шел и ми сподели защо - както всички бензиностанции в БГ и те - зареждат от Нефтохима - дотук добре , анджъкламата става след пълненнето на цистерната. Шофьора сипва съответните добавки за да стане горивото V-power, ми поуер и там квот се прави обаче УЖ!!! и в зависимост колко се джурка по пътя това гориво и колко се сложена от добавката става далаверата УЖ.. и другия момент въпреки запечатването на цистерната и т.н. милите шофери винаги намирали начин да поизточат гориво в гаража на баджанака примерно , който е по път и GPS не може ги фане и да долеят вода , масло и квото има та така ....туй за ШЕЛ знам от 1-ръка дето се вика, не че другите са по свят ама въпроса е колко брутално ни лъжат, нали , А аз със Шел съм бил брутално мамен и както споменах от 5 години са ми в бан-листа
Screwy как шофера ще меша горивото това пълни глупости no-no
Не съм зареждал от Шел в София/само от ОМВ/,но в Шел в Бургас до Колодрума съм зареждал доста пъти и нямам никакви оплаквания от бензините им.Преди съм зареждал и газ на жигулетата от тях и газта им си беше хубава.Обслужването на Шел е по-добро според мен сравнено с ОМВ.На шела има винаги по няколко момчета на колонките и зареждането там не ми отнема повече от пет минути.Друга работа е обслужването в ОМВ.Там има максимум един мързеланко отвън,който си чопли носа обикновено или се суети около някоя друга кола/мие предно стъкло с флегматични движения/ и се ослушва с надеждата да бързаш и да си заредиш сам,без да го занимаваш.Другия мързеланко обикновено стои вътре и гледа през прозореца как се нервиш и благоволява да дойде едва след като натиснеш клаксона няколко пъти и излъчва спокойствие все едно е главен акционер в ОМВ.Общо взето ако не си заредиш сам ,а чакаш да те "обслужат" трябва да е почивен ден и да не бързаш за никъде.Зареждам на ОМВ просто защото Супер 100 /с който карам напоследък поради малката разлика в цената и голямата във вървенето/има само там и май това е най-добрия високооктанов бензин ,който може да се купи в България.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:Шофьора сипва съответните добавки за да стане горивото V-power, ми поуер и там квот се прави обаче УЖ!!! и в зависимост колко се джурка по пътя това гориво и колко се сложена от добавката става далаверата УЖ.. и другия момент въпреки запечатването на цистерната и т.н. милите шофери винаги намирали начин да поизточат гориво в гаража на баджанака примерно , който е по път и GPS не може ги фане и да долеят вода , масло и квото има та така ....
Незнам от коя "първа ръка" ог знаеш това, но шофьора няма абсолютно нищо общо нито с качеството на горивото, което вози, нито с добавките. Напълно невъзможно е да прави каквото и да е, защотото всичко е запечатано. А пък с GPS системите, шофьорите на Петрол/Лукойл се оплакват, че не могат да спрат и да пикаят, защото на втората минута и звъни GSM-a да ги питат защо са спрели на нерегламентирано място - при Shell ситуацията не е по-различна. Едно време бяха златните години на шофьорите, когато можеха да точат от цистерната. Сега камионите им са и с електронни броячи и се следи всеки литър гориво.
Единственият начин да се отклони гориво е на самата бензиностанция, при разтоварване да се сипе някоя и друга "мярка" при измерване на относителната температура и тя да замине не в резервоара на бензиностанцията, а в нечий друг. Оттам нататък се играе само с фирите
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Аз зареждам газ винаги(е почти) в Шел и съм доволен,както писа някой по-горе до колонката винаги стоят по две момчета и ще си изпочупят ръцете кой да ти зареди
,с камера ли ги гледат с друго ли...но е факт.
А иначе това с копчето(първия пост) не го разбрах,аз като зареждам казвам на момчето ''... за 10лв. '' примерно и влизам вътре до касата,като зареди плащам,дават касова за парите и тръгвам...винаги на касовата сумата е била тази за която съм искал да се зареди.
А иначе това с копчето(първия пост) не го разбрах,аз като зареждам казвам на момчето ''... за 10лв. '' примерно и влизам вътре до касата,като зареди плащам,дават касова за парите и тръгвам...винаги на касовата сумата е била тази за която съм искал да се зареди.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”