Даскала написа:madcap написа: ама пък тия си го спираха по рано
Тогава е лошо,защото си вътрешно отделение.Уж мощна фирма,ама цигански работи прави
One написа:Даскала написа:madcap написа: ама пък тия си го спираха по рано
Тогава е лошо,защото си вътрешно отделение.Уж мощна фирма,ама цигански работи прави
..мощна им е рекламата само - продуктите са им зле
По едно време управителя на Шел Бояна го познавах - та той никога не зареждаше Шел и ми сподели защо - както всички бензиностанции в БГ и те - зареждат от Нефтохима - дотук добре , анджъкламата става след пълненнето на цистерната. Шофьора сипва съответните добавки за да стане горивото V-power, ми поуер и там квот се прави обаче УЖ!!! и в зависимост колко се джурка по пътя това гориво и колко се сложена от добавката става далаверата УЖ.. и другия момент въпреки запечатването на цистерната и т.н. милите шофери винаги намирали начин да поизточат гориво в гаража на баджанака примерно , който е по път и GPS не може ги фане и да долеят вода , масло и квото има та така ....туй за ШЕЛ знам от 1-ръка дето се вика, не че другите са по свят ама въпроса е колко брутално ни лъжат, нали , А аз със Шел съм бил брутално мамен и както споменах от 5 години са ми в бан-листа
One написа:Шофьора сипва съответните добавки за да стане горивото V-power, ми поуер и там квот се прави обаче УЖ!!! и в зависимост колко се джурка по пътя това гориво и колко се сложена от добавката става далаверата УЖ.. и другия момент въпреки запечатването на цистерната и т.н. милите шофери винаги намирали начин да поизточат гориво в гаража на баджанака примерно , който е по път и GPS не може ги фане и да долеят вода , масло и квото има та така ....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 41 госта