Здравейте! Отскоро имам поло 1,4i и поради тази причина съм и отскоро във форума. Имам следният проблем. Когато съм на ниски обороти, натиснала съм съединител и спирачка, при десен завой ми се заключва волана и след първото натискане на спирачката ми става твърда.
Моля за Вашето мнение на какво евентуално се дължи това.
ниски обороти и заключване на волана
Re: ниски обороти и заключване на волана
lubov написа:Здравейте! Отскоро имам поло 1,4i и поради тази причина съм и отскоро във форума. Имам следният проблем. Когато съм на ниски обороти, натиснала съм съединител и спирачка, при десен завой ми се заключва волана и след първото натискане на спирачката ми става твърда.
Моля за Вашето мнение на какво евентуално се дължи това.
има хидравлика, и при пълен десен завой се получава заключването на волана, на ляв - не.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мой колега имаше такъв дефект на Фиат Темпра и доколкото знам тук не можаха да го оправят и я продаде в това състояние - някаква компютърна шашмалогия беше. Всеки случай за ФВ за пръв път чувам че е възможно да се случи същото. Пак добре, че го прави само на пълен десен, иначе трябваше да избираш маршрут до сервиза само с леви завои - пази боже! Иначе другото за което пишеш не е дефект - нормално е да ти се изчерпва вакуума при ниски обороти, ако и ти като мен нямаш резервоар за вакуум. При мене волана става мъчен, спирачката не.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”