Понякога писва ли ви от колите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Понякога писва ли ви от колите
Забелязал сам нещо много странно в голфа колкото повече се грижа за него толкова тои повече ме предава.Пресен случай вчера един стар приятел бе вижда и ме пита как е голфа и аз еми добре си е върви и днес сутринта ха май скасах жилото на съединителя
Когато и да вложа пари в него все по нещо се разваля ако взема да изброявам.......... хайде само малко неща ще изброя:Преден прозорец-150лв,няколко гарнитури и те ми дойдоха 100 лв с смяната акомулатора хо хварлих на 3 месец след като я купих 100лв за акомулатор врътките за парното нещо се преебаха като карам духа горещо без да сам пуснал парното
и още куп глупости
затова смея най отговорно да заявя че започвам да я карам като каруца БЕЗ МИЛОСТ свалям всичко което сам сложил просто докато не се докаже че го заслужава няма да я пооправя пак.Единственото нещо което ще я краси е форумния стикер
Сега всички глезотийки отиват в един кашон и на тавана честно ви казвам ПИСНА МИ да се занимавам с нещо в най неподходящия момент.Сега се сещам за друг пример.Бащата и майка се качват в колата да видят баба ми която не е мн далече на около 35 км от Нова Загора едно селце до град Раднево и тъкмо тръгват и бащата звани и вика а бе диче кажи защо като завъртя ключа и фаровете светват и тогава паля без да го мисля много яхвам колелото и изпердаших някаде 2-3 километра до едно село Езеро и там благодаря че сервиза беше отворен я оправихме но пак беля в момент когато ни най-малко е подходящ.Сега не смея да кажа дали ме е оставяла на пътя че вече всичко може да се случи 
-
skoti
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Какво да ти кажа колега - до сега мойта кошница не ме е оставяла на пътя (да чукна на дърво
) и дано не ме и оставя, но както казаха и колегите, такова е с 15 годишни кошници.В крайна сметка всичко е късмет
Има една стара приказка - почваш да се набутваш още купувайки колата
Така че докато не паднат пари за ново ще си търкаляме щайгите и 

-
skoti
Masserati написа:skoti написа:после наведнъж ми идват 200 лв най маклко разходи по нея.
200 кинта?И се оплаквашАз ако давам по 200точки през 6-7 месеца ще се самоубия ритуално от кеф
Няма такава песен

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Дичка ходи пий една бира с едни уши на старата къща, стига си се нервирал за купчина ламарини. Верно е обаче, че колкото повече я глезиш, толкова повече ти завира среден пръст в очите. Със старата ми кола бях така... на тая само масла, ремъци, филтри, хубавия номер в КАТ Сливен и ЦД-то забучих и тва е. Колата трябва слугува, не вие на нея!
Ай със здраве
Ай със здраве
Върни се в “ОФФ-Топик - други”