Забелязал сам нещо много странно в голфа колкото повече се грижа за него толкова тои повече ме предава.Пресен случай вчера един стар приятел бе вижда и ме пита как е голфа и аз еми добре си е върви и днес сутринта ха май скасах жилото на съединителя

Когато и да вложа пари в него все по нещо се разваля ако взема да изброявам.......... хайде само малко неща ще изброя:Преден прозорец-150лв,няколко гарнитури и те ми дойдоха 100 лв с смяната акомулатора хо хварлих на 3 месец след като я купих 100лв за акомулатор врътките за парното нещо се преебаха като карам духа горещо без да сам пуснал парното

и още куп глупости

затова смея най отговорно да заявя че започвам да я карам като каруца БЕЗ МИЛОСТ свалям всичко което сам сложил просто докато не се докаже че го заслужава няма да я пооправя пак.Единственото нещо което ще я краси е форумния стикер

Сега всички глезотийки отиват в един кашон и на тавана честно ви казвам ПИСНА МИ да се занимавам с нещо в най неподходящия момент.Сега се сещам за друг пример.Бащата и майка се качват в колата да видят баба ми която не е мн далече на около 35 км от Нова Загора едно селце до град Раднево и тъкмо тръгват и бащата звани и вика а бе диче кажи защо като завъртя ключа и фаровете светват и тогава паля без да го мисля много яхвам колелото и изпердаших някаде 2-3 километра до едно село Езеро и там благодаря че сервиза беше отворен я оправихме но пак беля в момент когато ни най-малко е подходящ.Сега не смея да кажа дали ме е оставяла на пътя че вече всичко може да се случи