Понякога писва ли ви от колите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Понякога писва ли ви от колите

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 08 окт 2008 6:52

Забелязал сам нещо много странно в голфа колкото повече се грижа за него толкова тои повече ме предава.Пресен случай вчера един стар приятел бе вижда и ме пита как е голфа и аз еми добре си е върви и днес сутринта ха май скасах жилото на съединителя :evil: Когато и да вложа пари в него все по нещо се разваля ако взема да изброявам.......... хайде само малко неща ще изброя:Преден прозорец-150лв,няколко гарнитури и те ми дойдоха 100 лв с смяната акомулатора хо хварлих на 3 месец след като я купих 100лв за акомулатор врътките за парното нещо се преебаха като карам духа горещо без да сам пуснал парното :evil: и още куп глупости :cry: затова смея най отговорно да заявя че започвам да я карам като каруца БЕЗ МИЛОСТ свалям всичко което сам сложил просто докато не се докаже че го заслужава няма да я пооправя пак.Единственото нещо което ще я краси е форумния стикер :wink: Сега всички глезотийки отиват в един кашон и на тавана честно ви казвам ПИСНА МИ да се занимавам с нещо в най неподходящия момент.Сега се сещам за друг пример.Бащата и майка се качват в колата да видят баба ми която не е мн далече на около 35 км от Нова Загора едно селце до град Раднево и тъкмо тръгват и бащата звани и вика а бе диче кажи защо като завъртя ключа и фаровете светват и тогава паля без да го мисля много яхвам колелото и изпердаших някаде 2-3 километра до едно село Езеро и там благодаря че сервиза беше отворен я оправихме но пак беля в момент когато ни най-малко е подходящ.Сега не смея да кажа дали ме е оставяла на пътя че вече всичко може да се случи :evil:

Потребителски аватар
joro^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro^ » Сря 08 окт 2008 7:00

Човече докато караме кошници на по 15-20 години така ще е.Не е приятно но за съжаление е факт

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 08 окт 2008 7:04

Всичко е до късмет колега,а колкото е по-стара колата толкова късмета е по-малко :lol:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 08 окт 2008 7:05

абе ние да сме живи и здрави...няма смисъл да се ядосваш за една купчина тенекия и пластмаса....кат те ядоса я засилваш в някой язовир и и теглиш една майна......иначе съм съгласен че вкарват нерви от време на време чупеняците... :idea:

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Сря 08 окт 2008 7:32

Постоенно ми писва от колъта :twisted:

skoti

Мнениеот skoti » Сря 08 окт 2008 7:55

To И от жената писва но ..... :) Нормално е какво искаш и аз карам 7-8 месеца без да пипна нищо после наведнъж ми идват 200 лв най малко разходи по нея.

Последна промяна от skoti на Сря 08 окт 2008 8:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Сря 08 окт 2008 7:58

Е ти какво искаш? на 14 години и да е като нова? :roll:

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Сря 08 окт 2008 7:59

skoti написа:после наведнъж ми идват 200 лв най маклко разходи по нея.

200 кинта?И се оплакваш :shock Аз ако давам по 200точки през 6-7 месеца ще се самоубия ритуално от кеф :lol:

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Сря 08 окт 2008 8:27

Дъртото си е дърто,така е и при хората,колкото човек е по-стар толкова повече болежки има.Когато започнем да караме нови коли,подобни проблеми няма да имаме.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 08 окт 2008 8:37

Така е, но по-добре ги наливай в колата отколкото да ги изпиваш mhihi :drinking:

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Сря 08 окт 2008 8:42

Какво да ти кажа колега - до сега мойта кошница не ме е оставяла на пътя (да чукна на дърво :lol: ) и дано не ме и оставя, но както казаха и колегите, такова е с 15 годишни кошници.В крайна сметка всичко е късмет :wink: Има една стара приказка - почваш да се набутваш още купувайки колата :lol: Така че докато не паднат пари за ново ще си търкаляме щайгите и :034:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 08 окт 2008 8:43

Колкото по-стара е колата - толкова повече разходи за ремонти, колкото повече я караш като кошница - толкова повечеще се троши

skoti

Мнениеот skoti » Сря 08 окт 2008 8:49

Masserati написа:
skoti написа:после наведнъж ми идват 200 лв най маклко разходи по нея.

200 кинта?И се оплакваш :shock Аз ако давам по 200точки през 6-7 месеца ще се самоубия ритуално от кеф :lol:

Няма такава песен :P не се оплаквам изобщо даже ... момчетата от русе знаят колко карам за тия пробези толкова направо си е нищо . :respect :да:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 08 окт 2008 8:54

всеки ден ми писва :wink: въпреки това ми доставя и удоволствие

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Сря 08 окт 2008 9:25

Дичка ходи пий една бира с едни уши на старата къща, стига си се нервирал за купчина ламарини. Верно е обаче, че колкото повече я глезиш, толкова повече ти завира среден пръст в очите. Със старата ми кола бях така... на тая само масла, ремъци, филтри, хубавия номер в КАТ Сливен и ЦД-то забучих и тва е. Колата трябва слугува, не вие на нея!

Ай със здраве 8)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”