Stoi написа: Има вариант когато се пуска по инерция, или при спиране електромотора да играе роля на генератор и да зарежда батериите.
така няма ли да се намали живота на батериите?
пп. Да споделиш параметри на ел мотора?
Живота на батериите спада когато настъпи по-дълбок разряд. Когато зареждаш по време на път спомагаш за по-малък разряд.така няма ли да се намали живота на батериите?
пп. Да споделиш параметри на ел мотора?
Много бе то мотора го дават 22Кв те са изкарали 150кв
Аз друго мисля, На покрива перка и от въздушната струя да подпомага напрежението към електромотора.... Има такива малки.... Вярно ще е смешно, но какво ти пука нали ще се возиш без пари!
Tyan написа:да се има предвид че тези мотори имат много по голям коефицент на полезно действие сравнено с двигателя с вътрешно горене чиято енергия масово изчезва в атмосферата под формата на отделена топлина ...... т.е сигурно един път изчезват тия 100 киловата от бензинов мотор преди да стигнат до маховика .....
Angeljordan написа:Може да видиш на графиката, че 22kw e при S2=60 min. Тоест след 60 минути на 22kw ще почне да прегрява, а 100 kw може да го пържиш да речем за 15 мин. и т.н Smile
Значи при натоварване след 60 мин. стопляВъпроса ми е - Какво правим после? Някакво охлаждане?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта