Колеги изчетох целата тема...и пръчки явно малко хора са намерили и малко хора са направили ринговете добре, обаче и аз съм с проблема с пръчките..НО! преди да прочета че се прават с тия пръчки за щори познайте един ден като си отварях щорите кво разбрах...

...Как ще да е..та сега два прозореца ми нямат пръчки

)) и постигнах добър ефект с втората че първата я забравих във фурната

ама втората стана доста добре като имате в предвид че е куха! Става доста добре... един приятел си взе пръчка от човек който продава щори, но пак куха поради защото във Враца няма Бриколаж а за Практикер мисла че пак няма а има Практик но незнам кво има там.. Някой даваха идея за кухите да се пълнят с вода.. еми пробвах и това да кажа на тез който искат да знаят, става доста по добре и по плътно но се замислям за зимата ако замръзне дали ще се спука

Изработката им ми е лесна но пръчките....Ако някой има вазможност да прати 4 броя плътни много ще съм благодарен да пише на скайп: drakonavr или на лично. Благодаря предварително.
П.С. тия дни пак ще направя една с куха и ще кача снимки с вода и без ако някой има желание да види как става с кухите щот са по-лесно откриваеми