Angеl eyes-"Ангелски очи"

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Drakona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Drakona » Нед 19 окт 2008 22:58

Колеги изчетох целата тема...и пръчки явно малко хора са намерили и малко хора са направили ринговете добре, обаче и аз съм с проблема с пръчките..НО! преди да прочета че се прават с тия пръчки за щори познайте един ден като си отварях щорите кво разбрах... :D ...Как ще да е..та сега два прозореца ми нямат пръчки :))) и постигнах добър ефект с втората че първата я забравих във фурната :D ама втората стана доста добре като имате в предвид че е куха! Става доста добре... един приятел си взе пръчка от човек който продава щори, но пак куха поради защото във Враца няма Бриколаж а за Практикер мисла че пак няма а има Практик но незнам кво има там.. Някой даваха идея за кухите да се пълнят с вода.. еми пробвах и това да кажа на тез който искат да знаят, става доста по добре и по плътно но се замислям за зимата ако замръзне дали ще се спука :) Изработката им ми е лесна но пръчките....Ако някой има вазможност да прати 4 броя плътни много ще съм благодарен да пише на скайп: drakonavr или на лично. Благодаря предварително. :)
П.С. тия дни пак ще направя една с куха и ще кача снимки с вода и без ако някой има желание да види как става с кухите щот са по-лесно откриваеми :)

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Сря 22 окт 2008 13:00

защо не направиш една с вода и не я пъхнеш в фризера да се замрази. така ще видиш дали ще се спука на по ниска температура от тази която е през зимата навън... :idea:

Потребителски аватар
Drakona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Drakona » Сря 22 окт 2008 21:56

хммм и това е идея ;) :gruebel Ще пробвам обаче сага точно неразполагам с пръчка :|

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Чет 23 окт 2008 6:53

А защо не напълниш пръчките с технически спирт(без цвят е)?

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Чет 23 окт 2008 10:45

а със силикон не е ли най добре?

Потребителски аватар
Drakona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Drakona » Чет 23 окт 2008 12:43

pas1.8mi написа:А защо не напълниш пръчките с технически спирт(без цвят е)?

Insect написа:а със силикон не е ли най добре?

Еми силикона не е много добър проводник за светлина пробвал сам...Дори и със силиконови пръчки пак нестава хубаво :) но съм си поръчал вече плътни от софия :)

Потребителски аватар
golf2_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf2_forever » Вто 28 окт 2008 12:47

днес ще се пробвам да си правя и ще пусна снимков материал на произведението

Потребителски аватар
golf2_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf2_forever » Сря 29 окт 2008 12:30

произведението претърпя пълен провал

незнам тая от магазина за ел. елементи какви съпротивления ми е дала ама диодите изгоряха :?

за това днес си купих 12 волтови диоди и ще си реша проблема със съпротивленията :lol:

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Чет 30 окт 2008 11:29

golf2_forever написа:произведението претърпя пълен провал

незнам тая от магазина за ел. елементи какви съпротивления ми е дала ама диодите изгоряха :?

за това днес си купих 12 волтови диоди и ще си реша проблема със съпротивленията :lol:

Какво точно имаи впредвид?

Потребителски аватар
golf2_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf2_forever » Чет 30 окт 2008 12:20

Какво точно имаи впредвид?[/quote]

купих си пръчки кухи от един магазин в стара загора за щори огънах ги във фурната направих диодите със съпротивления и след пускането им диодите изгоряха тая от магазина сигурно ми е дала други съпротивления ..... За това си купих 12 волтови диоди и си реших проблема само сега се чудя дали да ги монтирам защото видях на едно място да продават светещ кабел и се чудя дали няма да е по добре със него :?:

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Чет 30 окт 2008 12:46

за Светодиоди 3 волта които искаш да не изгарят при 12волта ти трябва 100ома съпротивление!! :wink:

Потребителски аватар
golf2_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf2_forever » Пет 31 окт 2008 10:30

S.Raikov написа:за Светодиоди 3 волта които искаш да не изгарят при 12волта ти трябва 100ома съпротивление!! :wink:

мерси колега ама вече си взех 12 волтови ама за друг път да знам

Потребителски аватар
Eleanor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Eleanor » Нед 09 ное 2008 23:10

Първо - Здравейте :) Значи аз също се занимавам с изработката на АНГЕЛСКИ ОЧИЧКИ . Намерис си плътни пръчки и ги огънах в фурната със диаметар за Голям фар на Голф 2. Нарязах ги и сложих диодите.... Наистина стана ВЪРХОВНО.... НО има проблемче нз как да си отворя фаровете какво сапротивление ми трябва за 2 диода от запалки и и каде точно да ги варжа :oops: (ПОМАГАИТЕ :stll think: )

Потребителски аватар
Drakona
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Drakona » Пон 10 ное 2008 13:21

Eleanor написа:Първо - Здравейте :) Значи аз също се занимавам с изработката на АНГЕЛСКИ ОЧИЧКИ . Намерис си плътни пръчки и ги огънах в фурната със диаметар за Голям фар на Голф 2. Нарязах ги и сложих диодите.... Наистина стана ВЪРХОВНО.... НО има проблемче нз как да си отворя фаровете какво сапротивление ми трябва за 2 диода от запалки и и каде точно да ги варжа :oops: (ПОМАГАИТЕ :stll think: )

Колега прочети малко назад коментарите и ще разбереш всичко което ти трябва :)

Потребителски аватар
Eleanor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Eleanor » Пон 10 ное 2008 21:05

Ето го и моя Резолтат :D дано ви хареса .... Мен лично ме кефи само трябва да намеря мощни диоди и ги слагам на Голфарата :twisted: :twisted: :twisted: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/808/878761541.JPG

Върни се в “Направи си сам!”