П.С. тия дни пак ще направя една с куха и ще кача снимки с вода и без ако някой има желание да види как става с кухите щот са по-лесно откриваеми
Angеl eyes-"Ангелски очи"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Колеги изчетох целата тема...и пръчки явно малко хора са намерили и малко хора са направили ринговете добре, обаче и аз съм с проблема с пръчките..НО! преди да прочета че се прават с тия пръчки за щори познайте един ден като си отварях щорите кво разбрах...
...Как ще да е..та сега два прозореца ми нямат пръчки
)) и постигнах добър ефект с втората че първата я забравих във фурната
ама втората стана доста добре като имате в предвид че е куха! Става доста добре... един приятел си взе пръчка от човек който продава щори, но пак куха поради защото във Враца няма Бриколаж а за Практикер мисла че пак няма а има Практик но незнам кво има там.. Някой даваха идея за кухите да се пълнят с вода.. еми пробвах и това да кажа на тез който искат да знаят, става доста по добре и по плътно но се замислям за зимата ако замръзне дали ще се спука
Изработката им ми е лесна но пръчките....Ако някой има вазможност да прати 4 броя плътни много ще съм благодарен да пише на скайп: drakonavr или на лично. Благодаря предварително.
П.С. тия дни пак ще направя една с куха и ще кача снимки с вода и без ако някой има желание да види как става с кухите щот са по-лесно откриваеми
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Какво точно имаи впредвид?[/quote]
купих си пръчки кухи от един магазин в стара загора за щори огънах ги във фурната направих диодите със съпротивления и след пускането им диодите изгоряха тая от магазина сигурно ми е дала други съпротивления ..... За това си купих 12 волтови диоди и си реших проблема само сега се чудя дали да ги монтирам защото видях на едно място да продават светещ кабел и се чудя дали няма да е по добре със него
купих си пръчки кухи от един магазин в стара загора за щори огънах ги във фурната направих диодите със съпротивления и след пускането им диодите изгоряха тая от магазина сигурно ми е дала други съпротивления ..... За това си купих 12 волтови диоди и си реших проблема само сега се чудя дали да ги монтирам защото видях на едно място да продават светещ кабел и се чудя дали няма да е по добре със него
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Eleanor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо - Здравейте
Значи аз също се занимавам с изработката на АНГЕЛСКИ ОЧИЧКИ . Намерис си плътни пръчки и ги огънах в фурната със диаметар за Голям фар на Голф 2. Нарязах ги и сложих диодите.... Наистина стана ВЪРХОВНО.... НО има проблемче нз как да си отворя фаровете какво сапротивление ми трябва за 2 диода от запалки и и каде точно да ги варжа
(ПОМАГАИТЕ
)
)Eleanor написа:Първо - ЗдравейтеЗначи аз също се занимавам с изработката на АНГЕЛСКИ ОЧИЧКИ . Намерис си плътни пръчки и ги огънах в фурната със диаметар за Голям фар на Голф 2. Нарязах ги и сложих диодите.... Наистина стана ВЪРХОВНО.... НО има проблемче нз как да си отворя фаровете какво сапротивление ми трябва за 2 диода от запалки и и каде точно да ги варжа
(ПОМАГАИТЕ
)
Колега прочети малко назад коментарите и ще разбереш всичко което ти трябва
- Eleanor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето го и моя Резолтат
дано ви хареса .... Мен лично ме кефи само трябва да намеря мощни диоди и ги слагам на Голфарата
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/808/878761541.JPG