На брат ми като му блокира ръчната , въобще не му бяха казали за откачане на акумулатор та да му се отблокират колелата поне да я закара на самоход , ми трябваше да чака два дни паяк та да вдигне колата да я закара в Сакар ауто.Казали му - вземете репатрак за наша сметка.
Ако си в планината и ти се преебе това копче, какво правиш ако не знаеш номера с акумулатора!?!?!? Къде ще викаш там репатрак!!?
Излгежда пак стигаме до некъдърността на официалните дилъри.
Щото колегата по-горе е писал че са му казали номера с акумулатора.Разбира, че би трябвало да има решение ако ти блокира ръчната да се излезне от това положение и ето какво било.Ама кой да ти знае.Не може да се разхождаш като муха без глава, да си бараш топките и да си пиеш кафенцето както са повечето "майстори" в официалните дилъри(виждал съм ги твърде) и после да си специалист.
Веднъж се направиха на интересни да искат да сменят ГНП-то на Пасата Б5 АФН щото виждаш ли на ниски обороти дава 2.0mg вместо 2.2

а колата си работи перфе.Като му казах на "тинейджърчето" че мога да си го направя колкото искам милиграмите усети, че срещу седи човек в "час" и каза а добре добре няма проблем
Друг сменяха задни дискове и накладки и на излизане щях да се ударя в една кола щото педала потъна до долу(въобще не бяха обезвъздушили спирачките)!! И това официален дилър!
Така че бедата не идва само от самата марка но и нейните дилъри.И все пак си мисля че може контрола от компанията майка да е по-голям, въпреки че не съм наясно как стоят нещата с тези дилъри и т.н.