а с волан за пасат ли си? да не е някой от волга
moimoimoi написа:всъщност колко си висок? да си дръпнал седалката максимално назад и пак да ти опират коленете в волана![]()
а с волан за пасат ли си? да не е някой от волга
zfa159 написа:Добре де,всички В3 имат регулиране нагоре-надолу на седалката от една ръчка отпред.Поне оттам може да се компенсира.
radotom написа:zfa159 написа:Добре де,всички В3 имат регулиране нагоре-надолу на седалката от една ръчка отпред.Поне оттам може да се компенсира.
Е, почти всички(както се казваше в една реклама!
![]()
Моя няма реглаж на височината на седалката. Само напред-назад.
Но колегата е казал вече, че е свалил седалката максимално надолу.
daskala69 написа:Здравейте!!! И на мен ми е интересно, че няма регулиране на волана, при положение че има други екстри, има и хидравлика, няма само ел. стъкла!!!
zfa159 написа:Добре де,всички В3 имат регулиране нагоре-надолу на седалката от една ръчка отпред.Поне оттам може да се компенсира.
Иначе някои В3 имат и регулиране на волана....ама не всички...ама незнам дали не може да се насади кормилен прът,който е с регулиране
Иначе е малко по-различна пластмасата около патрона....доколкото знам нищо друго...може би и долното каре да е друго....не мога да кажа със сигурност.
daskala69 написа:Седалката се регулира !!! Висок съм 187 см, и се сещам сега каква е причината, като се замисля лятото ми е малко по - добре защото обувките ми са с по - тънка подметка!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта