Ударено Червено поло
Ей...аман от тарикати!
За оглед на щетите трябва да отидеш на ул"Хъшове"1 с всички документи (протокол от КАТ, док. на колата, лична карта). Ще попишеш малко обяснения на случката, ще огледат колата, ще снимат и до 14 дни ще ти пратят по пощата "покана" за получаване на обещетението на касата на "Позитано". Те ще си се оправят с клона им в Ботевград. Успех! 
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Red_Jetta написа:на първо време ти си реши какво търсиш ново или втора употреба. може би знаеш, че новото е само от Тайван.
Знам.......аз за това си поръчах от Порше БГ.......прекалено много си харесвам колите които карам за да слагам каквото и да е на тях.
Обаче си е разправия голяма.......ти много бързо си се оправил..........аз чакам утре да ми правят оглед, и я нося колата на моя човек.........то дори по-добре стана така, сега и бели мигачи ще си взема , а може и вежди.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
GoGo82 написа:Ей...аман от тарикати!![]()
За оглед на щетите трябва да отидеш на ул"Хъшове"1 с всички документи (протокол от КАТ, док. на колата, лична карта). Ще попишеш малко обяснения на случката, ще огледат колата, ще снимат и до 14 дни ще ти пратят по пощата "покана" за получаване на обещетението на касата на "Позитано". Те ще си се оправят с клона им в Ботевград. Успех!
Аха, ами щом е до 14 дни.......супер, а сега се надам поне 200лв да ми дадът Булстрат........пише калник, броня и мигач......на акта, та се си мисля поне 200лв да олекнат.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
pinci написа:то от ПоршеБГ само калника ще ти струва повее от 200лв
За съжаление да-230лв:( , обаче като премислих, това реших, с другите части нови...........дето са по 50кинта.........ми казаха че не пасват добре.........ръждясват.........нямат нужната химична обработка, вани и т.н..............а тези по-моргите втора употреба............ми каза моя човек , че колкото и да е специалист ще познае че е имала удар колата..............докато аз му казах на него, искам така да ми я направи че и господ да не знае и да не се познава че е имала удар........., няма значение за парите и така...........сега ще видим какво ще стане накрая.
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе ти си луд бе 230 лв. за калник ?????
:
:
:
:
: eyecrazy eyecrazy ама айде аз да си затварям stumm stumm stumm в крайна сметка ти си знаеш най-добре .
А майстора ти за да ти я направи така , че нищо да не си личи трябва наистина да е добър и това да знаеш не се определя само от къде ще вземеш калника . То затова се нарича майсторлък тази работа .
Желая ти успех и дано съвсем скоро да се движи едно наистина перфектно Поло пак по наште улици

А майстора ти за да ти я направи така , че нищо да не си личи трябва наистина да е добър и това да знаеш не се определя само от къде ще вземеш калника . То затова се нарича майсторлък тази работа .
Желая ти успех и дано съвсем скоро да се движи едно наистина перфектно Поло пак по наште улици
- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Re: Ударено Червено поло
guard написа:Да им...........удариха ме.
Взел книжка преди година две и да се покажем колко сме велики.........като преебем тия дето чакат по светофарите.
, видиш ли не им се чака на някой.........и много бързат...........та обичат да правят десен завой от лява лента........да им
,.........
толкова яд ме хвана.............нещастници скапани.......
П.П:Междудругото много ще съм благодарен ако ме посъветва някой от къде да си намеря преден ляв калник.............или някакви телефони на морги да ми дадете? та да оправя бонбончо.
колега ти много се ядосваш прекалено много в твоят случай си минал добре ми аз кво да кажа като мойто Половерче горкичкото няма предница количката ми замина и съм полудял но го погледни и от хубавата стра на теб ти няма нищо и си жив и здрав аз от тази страна го гледам иначе кофти случка
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Тема от преди 4г и половина май до сега не беше вадена
Иначе добре, че си оцелял.
Иначе добре, че си оцелял.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
M_POLO написа:guard написа:колега ти много се ядосваш прекалено много в твоят случай си минал добре ми аз кво да кажа като мойто Половерче горкичкото няма предница количката ми замина и съм полудял но го погледни и от хубавата стра на теб ти няма нищо и си жив и здрав аз от тази страна го гледам иначе кофти случка
Какво е станало, ти добре ли си?
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Чух, че колегата се е поомазал с превишена скорост, но за радост е жив и здрав.
Колата приятелю не е за надуване пред пиченцето. Не можеш да караш като луд с тоя барутарник и да разчиташ само на късмета си. Радвай се, че няма други пострадали.
Със следващата ти кола вероятно ще си по-разумен и внимателен.
Поздрави
Колата приятелю не е за надуване пред пиченцето. Не можеш да караш като луд с тоя барутарник и да разчиташ само на късмета си. Радвай се, че няма други пострадали.
Със следващата ти кола вероятно ще си по-разумен и внимателен.
Поздрави
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”