Red_Jetta написа:на първо време ти си реши какво търсиш ново или втора употреба. може би знаеш, че новото е само от Тайван.
GoGo82 написа:Ей...аман от тарикати!![]()
За оглед на щетите трябва да отидеш на ул"Хъшове"1 с всички документи (протокол от КАТ, док. на колата, лична карта). Ще попишеш малко обяснения на случката, ще огледат колата, ще снимат и до 14 дни ще ти пратят по пощата "покана" за получаване на обещетението на касата на "Позитано". Те ще си се оправят с клона им в Ботевград. Успех!
pinci написа:то от ПоршеБГ само калника ще ти струва повее от 200лв
guard написа:Да им...........удариха ме.
Взел книжка преди година две и да се покажем колко сме велики.........като преебем тия дето чакат по светофарите.
, видиш ли не им се чака на някой.........и много бързат...........та обичат да правят десен завой от лява лента........да им
,.........
толкова яд ме хвана.............нещастници скапани.......
П.П:Междудругото много ще съм благодарен ако ме посъветва някой от къде да си намеря преден ляв калник.............или някакви телефони на морги да ми дадете? та да оправя бонбончо.
M_POLO написа:guard написа:колега ти много се ядосваш прекалено много в твоят случай си минал добре ми аз кво да кажа като мойто Половерче горкичкото няма предница количката ми замина и съм полудял но го погледни и от хубавата стра на теб ти няма нищо и си жив и здрав аз от тази страна го гледам иначе кофти случка
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: w_smith и 44 госта