Ударено Червено поло

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Пон 14 фев 2005 11:10

Ей...аман от тарикати! :censored: :evil: За оглед на щетите трябва да отидеш на ул"Хъшове"1 с всички документи (протокол от КАТ, док. на колата, лична карта). Ще попишеш малко обяснения на случката, ще огледат колата, ще снимат и до 14 дни ще ти пратят по пощата "покана" за получаване на обещетението на касата на "Позитано". Те ще си се оправят с клона им в Ботевград. Успех! :wink:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 15 фев 2005 18:41

Red_Jetta написа:на първо време ти си реши какво търсиш ново или втора употреба. може би знаеш, че новото е само от Тайван.

Знам.......аз за това си поръчах от Порше БГ.......прекалено много си харесвам колите които карам за да слагам каквото и да е на тях. :wink: , а тия турските...........не ми трябва да ми ръждяса за 1 година.
Обаче си е разправия голяма.......ти много бързо си се оправил..........аз чакам утре да ми правят оглед, и я нося колата на моя човек.........то дори по-добре стана така, сега и бели мигачи ще си взема , а може и вежди. :roll:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 15 фев 2005 18:43

GoGo82 написа:Ей...аман от тарикати! :censored: :evil: За оглед на щетите трябва да отидеш на ул"Хъшове"1 с всички документи (протокол от КАТ, док. на колата, лична карта). Ще попишеш малко обяснения на случката, ще огледат колата, ще снимат и до 14 дни ще ти пратят по пощата "покана" за получаване на обещетението на касата на "Позитано". Те ще си се оправят с клона им в Ботевград. Успех! :wink:

Аха, ами щом е до 14 дни.......супер, а сега се надам поне 200лв да ми дадът Булстрат........пише калник, броня и мигач......на акта, та се си мисля поне 200лв да олекнат. :wink:

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Вто 15 фев 2005 23:05

то от ПоршеБГ само калника ще ти струва повее от 200лв :(

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Сря 16 фев 2005 9:25

pinci написа:то от ПоршеБГ само калника ще ти струва повее от 200лв :(

За съжаление да-230лв:( , обаче като премислих, това реших, с другите части нови...........дето са по 50кинта.........ми казаха че не пасват добре.........ръждясват.........нямат нужната химична обработка, вани и т.н..............а тези по-моргите втора употреба............ми каза моя човек , че колкото и да е специалист ще познае че е имала удар колата..............докато аз му казах на него, искам така да ми я направи че и господ да не знае и да не се познава че е имала удар........., няма значение за парите и така...........сега ще видим какво ще стане накрая. :wink:

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пет 18 фев 2005 15:32

Бе ти си луд бе 230 лв. за калник ????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: eyecrazy eyecrazy ама айде аз да си затварям stumm stumm stumm в крайна сметка ти си знаеш най-добре .
А майстора ти за да ти я направи така , че нищо да не си личи трябва наистина да е добър и това да знаеш не се определя само от къде ще вземеш калника . То затова се нарича майсторлък тази работа .
Желая ти успех и дано съвсем скоро да се движи едно наистина перфектно Поло пак по наште улици :D :D :D :D

Потребителски аватар
M_POLO
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: CBAB

Re: Ударено Червено поло

Мнениеот M_POLO » Сря 29 юли 2009 2:24

guard написа:Да им :censored: ...........удариха ме. :cry: Взел книжка преди година две и да се покажем колко сме велики.........като преебем тия дето чакат по светофарите. :lol: , видиш ли не им се чака на някой.........и много бързат...........та обичат да правят десен завой от лява лента........да им :censored:,......... :twisted: толкова яд ме хвана.............нещастници скапани.......

П.П:Междудругото много ще съм благодарен ако ме посъветва някой от къде да си намеря преден ляв калник.............или някакви телефони на морги да ми дадете? та да оправя бонбончо. :cry:

колега ти много се ядосваш прекалено много в твоят случай си минал добре ми аз кво да кажа като мойто Половерче горкичкото няма предница количката ми замина и съм полудял но го погледни и от хубавата стра на теб ти няма нищо и си жив и здрав аз от тази страна го гледам иначе кофти случка

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Сря 29 юли 2009 2:38

Тема от преди 4г и половина май до сега не беше вадена :shock
Иначе добре, че си оцелял.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Сря 29 юли 2009 8:47

M_POLO написа:
guard написа:колега ти много се ядосваш прекалено много в твоят случай си минал добре ми аз кво да кажа като мойто Половерче горкичкото няма предница количката ми замина и съм полудял но го погледни и от хубавата стра на теб ти няма нищо и си жив и здрав аз от тази страна го гледам иначе кофти случка

Какво е станало, ти добре ли си?

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 29 юли 2009 9:25

Чух, че колегата се е поомазал с превишена скорост, но за радост е жив и здрав.
Колата приятелю не е за надуване пред пиченцето. Не можеш да караш като луд с тоя барутарник и да разчиташ само на късмета си. Радвай се, че няма други пострадали.
Със следващата ти кола вероятно ще си по-разумен и внимателен.
Поздрави :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”