здр колега имам пасат от 1 седмица и имам няколко проблема но сега най нележящ е че ми гуми някаде водата,гледах в маслото не ги меси каде може да отива тая вода
... и фланците (може да не си личи щот се изпарява). Колко по-точно губи ? Антифриз или водица ? Ако е антифриз, пуши ли отзад? Може да се смееш, ама ако губи яко и пуши земи с пръст от ауспуха и близни виж дали има сладък привкус . И не се шашкай, в най-лошия вариант гарнитура на глава не е труден ремонта, пък ще си направиш и профилактика на гумичките и клапаните, ако излезе това де, може би просто си подлизва от някъде...
Провери си тройниците (т.е. едното е тройник) на мотора, ако имаш АГУ провери и по съединенията на инсталацията. Ако си с антифриз търси къде има пръски, личи си от къде изтича. А какво значи изтича ... колкото малка гроздова, кило, тон ?
crazysex6008 написа:здр колега имам пасат от 1 седмица и имам няколко проблема но сега най нележящ е че ми гуми някаде водата,гледах в маслото не ги меси каде може да отива тая вода
Колега дано да намериш решение на проблема, но за да могат и други след теб да успеят да пчерпят информация от твоята тема, търсейки с помоща на Търсачката, корегирай заглавието, като добавиш например "... губи охладителна течност".
имах подобен проблем под колата няма капки от антифриза а за 1 седмица губи по 1 литър антифриз погледни водната помпа от там е проблема ако се чува и леко старжене от двигателя направо иди до магазина за нова Поздрави