Здравейте колеги имам един проблем,който се поражда от това че немога да накарам компютъра ми да разпознае уж качествения ми волан от лоджитех.Свалих всички най нови драйвери тем подобни софтуери,но-греда.
Качвам снимката с грешката която ми дава
Да отбележя че преди като съм се мъчил да го накарам да тръгне и нее ставало като го оставя след някой друг ден сам си се разпознава.до колкото разбирам от грешаката май проблема е в дивайса май така се наричаха но ако си пъхна кабела на телефона,апарата или друго си работят
Ще бъда мн благодарен ако някой ми помогне щото се уморих да се мъча
Проблем с разпознаване на Formula™ Vibration Feedback Wheel
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с разпознаване на Formula™ Vibration Feedback Wheel
Включи го /предполагам е на USB интерфейс/ в конектор отзад на дъното максимално близко до клавиатурата и мишката. Ако продължи да не се разпознава го дай на някой приятел и той да пробва - ако и там не става нещо не е наред с воланчето.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
колега волана е наред щото някой път тръгва друг път не атой е пъхнат в усб обаче не разбирам откъде идва проблема като отворя на дивайсите ми казва че на тоя девайс няма драйвери и незнам
иначе си го разпознава като мушна в усб-то но до там ето какво излиза- unknown usb device
иначе си го разпознава като мушна в усб-то но до там ето какво излиза- unknown usb device
- disela
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен е от усб-кабела, иначе светва ли някоя лампа на кормилото като го включиш?
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
според мене е по точно с усб драйверите ,ами ако светне лампата на вибрацията начи е разпознат обаче там е проблема не свети. а когато мушна кабела на волана разпознава че има нещо в усб аама какво........ :b
anghead: 

- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
Unknown usb device - е стандартния отговор при недостатъчно захранване на устройството. Включи ли го там където те посъветвах? Също така оригиналния кабел ли ползваш? Колко е дължината му?
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
да там го включих кабела си оригиналния дължината нее голяма не знам кво стаа вече
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
Все пак пробвай на друг комп и дай модел на дъното на твоя.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление не виждам да има нещо което да влияе на захранването на USB портовете
xalerrelax написа:според мене е по точно с усб драйверите ,ами ако светне лампата на вибрацията начи е разпознат обаче там е проблема не свети. а когато мушна кабела на волана разпознава че има нещо в усб аама какво........ :b![]()
![]()
anghead:
вибрациите не се ли включват от копче на волана?лампата светва само като го включиш от там.ако искаш дай скайп да ти пратя диска с драверите за кормилото
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
poni написа:xalerrelax написа:според мене е по точно с усб драйверите ,ами ако светне лампата на вибрацията начи е разпознат обаче там е проблема не свети. а когато мушна кабела на волана разпознава че има нещо в усб аама какво........ :b![]()
![]()
anghead:
вибрациите не се ли включват от копче на волана?лампата светва само като го включиш от там.ако искаш дай скайп да ти пратя диска с драверите за кормилото
колега аз го имам диска ама нещата пак не се получават теглих най новите и греда
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”