блъскам си главата и не мога да се сетя-голфа-1,8 абс 93г -спира отчетливо по-добре по време на дъжд ,отколкото на сухо...няма логика-би трябвало да е точно обратното...първите няколко пъти при дъждовно време си мислех ,че си въобразявам...но днес вече съм сигурен...един приятел ,който кара често тази кола-днес без да му кажа нещо също отбеляза този факт -учуден.в дъждовно време спира по стабилно,по-добре,кове-като нова кола е...гумите ми не са нещо особено-с 4-5 мм грайфер файърстоун...мислех си да не би да се натрупва прах по апаратите от накладките и после дъжда да го отмива и затова спира по-добре ...целта на темата е не да се хваля какъв е велик дъртия ми голф ,а да разбера какво се променя в тази кола и как да направя така,че да спира така и в сухо време...
...нямам ABS..
от евтините сава интенза и дават почти еднакво сцепление на мокро и сухо, с такива карам и да вярно е
интересно да неби проблема дае в накладките
предлагам на следващата сбирка,дая погледнем,пък и може и да открием от къде едва това рзминаване,друго следи прогнозата за времето и карай колата само когато вали