Голфчето ми постоянно стои на 70-80 градуса
Голфчето ми постоянно стои на 70-80 градуса
Забелязал съм от доста време че голфчето ми 3-ка не загравя повече от 80 градуса. Няколко човека вече ми казват че тва не е нормално. Ако е така какво да правя , какво да му сменям
ivo123 написа:колега ако на тази температура не усещаш да се включва вентилатор значи трябва да си смениш термостата.
Ако пък се включва вентилатор на радиатора - тогава датчика за температурата те лъже.
мерси за отговора. Вентилатора ми се включва. Значи това е добре, а как да си наместя датчика за температурата
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами колегата казва че стрелката си стои на 80 градуса а му се включва перката - ти как го разбираш това?batkata1 написа:Какви са тия патрончета колега?![]()
Най вероятно става въпрос за термостат. Какъв ти е разхода на гориво?
Когато ти загрее колата пипни си долния маркуч който излиза от долната лява част на радиатора. Ако е студен значи си за термостат.
batkata1 написа:Какви са тия патрончета колега?![]()
Най вероятно става въпрос за термостат. Какъв ти е разхода на гориво?
Когато ти загрее колата пипни си долния маркуч който излиза от долната лява част на радиатора. Ако е студен значи си за термостат.
разхода ми е нормален като всички други. 8 градско 5,5-6,5 извън градско
batkata1 написа:Колега с най добри чувства да те запитам ти имал ли си подобен проблем или поне интересувал ли си се по този въпрос? Аз минах по този път а и изчетох мненията на колегите от форума. Ти би ли се осланял на показанията на аналогов уред и не би ли погледнал под капака дали отваря термостата!
аз ако и преди съм имал този проблем няма да питам какво да правя, а сам ще се оправям.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”