Благодаря
svilkata написа:на Голф 3 ама не мисля, че модела е голямо значение, а принципа
boreto1977 написа:П.С. Аз от 7 години се занимавам с аларми ама още голф 3 с оригинално дистанционно за централното не съм виждал./quote]
ами ела да видиш моето-оригинално на ключа
egoist_ok написа:boreto1977 написа:П.С. Аз от 7 години се занимавам с аларми ама още голф 3 с оригинално дистанционно за централното не съм виждал./quote]
ами ела да видиш моето-оригинално на ключа
Я снимай.
Аз прерових цялата Аутодата за голф 3 НЯМА такъв ключ. Ти сигурно говориш за някоя италианска аларма на която пише Фолксваген - ауди и дистанционното е в ключа.
djshomi написа:Колега вържи + и - и сирената и провери какво отива на тези жици .Така като гледам може да са за управление на модиул за централно защото тя няма .Пусния я и виж на вкл дали няма да доидат 12 волта за 1 до 7 секунди и изкл и пак същото ако е така са за централно.Но да знае тази аларма е пълно дърво.
egoist_ok написа:svilkata написа:на Голф 3 ама не мисля, че модела е голямо значение, а принципа
Колега един въпрос може ли? С какво дистанционно ще командваш тази аларма? Интерфейсните аларми НЯМАТ достанционно те се командват от сигналите на оригиналното дистанционно.
П.С. Аз от 7 години се занимавам с аларми ама още голф 3 с оригинално дистанционно за централното не съм виждал.
djshomi написа:Едно отклонение за колегата egoist_ok.
Имаш ли идевя колко е разликата между цената на това дърво с сатурн м6 10 лв едната е 60 другата 50 аиде пак да поспорим коя е по добра от двете за някакви си 10 лв.И със съвета към колегаъта нама да изгори нищо просто може да си отговориш на някои неизвестни.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Damyanov15, Google [Bot] и 60 госта