airbag crash sensor на Б5
- plkochev
- Автомобил:
- Двигател:
airbag crash sensor на Б5
При намокряне на airbag crash sensor под седалката изгаря ли или трябва да се изсуши? Колко струва ако трябва да си купя нов или втора употреба?
- niki79
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP
Re: airbag crash sensor на Б5
пробвай първо да го изсушиш и като го сложиш да ти занулят грешката,ако не стане тогава търси нов,аз сменях преди три години беше около 280лв.в момента незнам дали е такава цената,ако има някой по запознат да каже 

- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Моя аър-бег като катастрофирах даже не се отвори , нито на пасажера, така че не се впрягай и надявай , дават им 8 г. период на годност ,след това божия работа , всичко останало е касмет и наливане на пари за ... глупости , слагайте си коланите - при мене ми помогнаха много , и не се занимавайте с глупости , все пака това е България , и караме коли по на 13-4 години
!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не стане с подсушаване или на старо или нов - последно срещах 200 лева цена, ама все пак това е направено да те опази, ти си знаеш
Според теб да даваш пари за здравето и живота е "наливане на пари" - това значи, че ти не се цениш като човек, живота ти е "глупост" и държавата ти е виновна за това?!?!?!?!?!? Ми тогава за какво въобще пишеш тука, а!

garsona написа:Моя аър-бег като катастрофирах даже не се отвори , нито на пасажера, така че не се впрягай и надявай , дават им 8 г. период на годност ,след това божия работа , всичко останало е касмет и наливане на пари за ... глупости , слагайте си коланите - при мене ми помогнаха много , и не се занимавайте с глупости , все пака това е България , и караме коли по на 13-4 години!
Според теб да даваш пари за здравето и живота е "наливане на пари" - това значи, че ти не се цениш като човек, живота ти е "глупост" и държавата ти е виновна за това?!?!?!?!?!? Ми тогава за какво въобще пишеш тука, а!
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
garsona написа:Моя аър-бег като катастрофирах даже не се отвори , нито на пасажера, така че не се впрягай и надявай , дават им 8 г. период на годност ,след това божия работа , всичко останало е касмет и наливане на пари за ... глупости , слагайте си коланите - при мене ми помогнаха много , и не се занимавайте с глупости , все пака това е България , и караме коли по на 13-4 години!
Ами тия дето карат коли по на 25 30 години

Аз моя Е-Бег ги изхвърлих(не мога да имам вяра на 16 годишна бомба
- plkochev
- Автомобил:
- Двигател:
Дразни ме лампата на таблото че свети постоянно, как да направя че да не свети?И ако си взема втора употреба ще стане или трябва да се препрограмира компа с новия номер на сензора?
- garsona
Ем пука ми много за живота ми , но все пак както казват и други колеги , не можеш да имаш доверие на аър бега , след като е изминал проекто живота му , дадох пример с мене защото точно когато ми трябваше не се отвори та
!
ПС
А също да ви питам като се е намокрило нещо примерно краш-сензора както пита колегата , ква е гаранцията че това нещо ще се задейства , да ти кажа ли каква - Никаква , дори и с друго втора рака винаги има какво да се прецака и даде фира така че не си мислете че като имате бег-ове винаги биха се отворили , най-малкото защото не знаете наистина дали има бег , или е само сапротивление !

ПС
А също да ви питам като се е намокрило нещо примерно краш-сензора както пита колегата , ква е гаранцията че това нещо ще се задейства , да ти кажа ли каква - Никаква , дори и с друго втора рака винаги има какво да се прецака и даде фира така че не си мислете че като имате бег-ове винаги биха се отворили , най-малкото защото не знаете наистина дали има бег , или е само сапротивление !
- plkochev
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от plkochev на Нед 16 май 2010 15:18, променено общо 1 път.
Никога не бих правил компромис със системите за безопасност ,познавам хора с джанти за 2000 лева и силно износени почти до счупване дискове на спирачките. Когато свети лампата значи системата отквива проблем а това значи че тя въпреки годините действа.А като се замисли човек за какви глупости дава пари.
-
- Автомобил:
- Двигател:
garsona написа:Ем пука ми много за живота ми , но все пак както казват и други колеги , не можеш да имаш доверие на аър бега , след като е изминал проекто живота му , дадох пример с мене защото точно когато ми трябваше не се отвори та!
ПС
По твоята логика треа да изскубеме сичката жица и бомби, крушките дето сигнализират - вън от таблото и си карай безопасния Москвич...
Имам същия проблем, сензора за страничния airbag замина от вода, от autotrade-vw.com ми отговориха: Модел автомобил: VW Passat
Двигател: AWX
Въпрос: Трябва ми краш-сензор за левия страничен airbag, този който се намира под седалка на шофьора. Искам да знам цена на самата част и цена на работа за нейна смяна.
Здравейте,
Цената на краш сензора е 247.91лв
Смяна –35 лв
Не е много евтино, но интересно е друго, сензори от морга от Голф 4 не стават, казва че е непознат тип сензор, макар модела е същия, т.е. номера на сензора е същия който е върху дефектирал сензор.
Двигател: AWX
Въпрос: Трябва ми краш-сензор за левия страничен airbag, този който се намира под седалка на шофьора. Искам да знам цена на самата част и цена на работа за нейна смяна.
Здравейте,
Цената на краш сензора е 247.91лв
Смяна –35 лв
Не е много евтино, но интересно е друго, сензори от морга от Голф 4 не стават, казва че е непознат тип сензор, макар модела е същия, т.е. номера на сензора е същия който е върху дефектирал сензор.
- plkochev
- Автомобил:
- Двигател:

- garsona
Петър Петров написа:По твоята логика треа да изскубеме сичката жица и бомби, крушките дето сигнализират - вън от таблото и си карай безопасния Москвич...
Не по моята логика искам да ви кажа , че караме кочини по над 10 години на които постоянно се разваля нещо тъй като проекто-живота им от германеца е 2 пъти изтекал , така че тез дето казват че не правили компромиси с тва и онова явно че имат излишни пари да наливат , шото както казвате че като не светела лампата и системата била изправна , по таз логика моите еър-бегова трябваше да се отворят , ама не се отвориха и в момента пак нямам всетеща лампа на таблото въпреки че на ВАГ-КОМ дава слабо напрежение или нещо подобно на бега !